- Berat gecesi'nde af ve bereket için dualar edildi

Adsense kodları


Berat gecesi'nde af ve bereket için dualar edildi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 5 July 2012, 09:48 am GMT +0200
Berat gecesi'nde af ve bereket için dualar edildi

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nde müminler camileri doldurdu. Âlem-i İslam'ın felahı, hayırlı rızık ve evlat, kötü sondan ALLAHü Teâlâ'ya sığınılarak eller semaya açıldı.
Yatsı namazına saf saf iştirak eden genci yaşlısı, kadını erkeği milyonlarca insan, Rahmet kapısının her an açık olduğu ifade edilen Berat Gecesi'nde Cenab-ı Hakk'tan bereket, mağfiret, akl-ı selim, kalb-i selim ve sıhhat-i beden istedi. Berat Kandili ile ilgili en coşkulu programlardan biri İstanbul'daki Sultanahmet Camii'nde gerçekleştirildi. Akşam namazı sonrası başlayan programa yüzlerce vatandaş katıldı. Camiye gelenlerden Ayşe Neslihan, "Bu gece ibadet etmekten ayaklarımız yerden kesiliyor. ALLAH nice Berat kandilleri kutlamayı tüm Müslüman âlemine nasip etsin." dedi. Berat Kandili'nin kıymetli gecelerin başında geldiğini vurgulayan İstanbul Müftüsü Rahmi Yarar, Sultanahmet Camii kürsüsünden kardeşlik çağrısında bulundu. Yarar, dünyanın neresinde olursak olalım, müminler olarak kardeş olduğumuzu bilelim. Yardıma muhtaç kardeşlerimizin derdine derman olalım. Onları ihmal etmeyelim." diye konuştu. Kandil münasebetiyle Yüce Rabb'imize dua edip affını isteyenler diğer taraftan da anne ve babalarının, akraba ve dostlarının da hayır dualarını almak için onları telefonla aradı.

zaman

sumeyye
Thu 5 July 2012, 03:45 pm GMT +0200
s.a.. ; Inşaallah berat gecesini hakkiyla ihya edenlerden olmuşuzdur..Rabbim c.c. bizleri affeyleyip , dualarimizi kabul eylesin.Amin amin amin..