- Başörtüsü yasağına ben de karşıyım

Adsense kodları


Başörtüsü yasağına ben de karşıyım

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
neslinur
Sun 7 February 2010, 12:19 am GMT +0200


Habertürk'te Haber Analiz programına katılan ünlü şarkıcı Teoman, başörtü yasağına karşı olduğunu söyledi


Habertürk'te Haber Analiz programına katılan ünlü şarkıcı Teoman, başörtü yasağına karşı olduğunu söyledi.

Teoman, "Ben o dönemin acısını birebir çeken biri değilim. Aslında benim keyfim yerinde. Ezilmeyen taraftayım; erkek, Müslüman, Türk... Ezilenlerin temsilcisi gibi sürekli konuşmak da bana ayıp geliyor. Acıyı onlar çekiyor, sen onların hikayesini yazıyorsun..." dedi.

İSLAMI CAMİAYA SEMPATİ DUYUYORUM! GATA'YA OLAYI AYIP!

Üniversitede başörtüsü yasağına karşı olduğunu belirten Teoman, Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın GATA'ya alınmaması ile ilgili soruya da şu yanıtı verdi:

"Ne kadar ayıp! Sizin de vicdanınız sızlamıyor mu? 'Koskaca Başbakan eşi' demiyorum, bir tane kadın hasta ziyaret etmek istiyor, içeri alınmıyor. Sonra 'Şehitler ölmez' diye gittiğiniz cenazelerdeki anneler sizin reddettiğiniz kapalı kadınlar... O kadar komik şeyler oldu ki... Cumhurbaşkanı eşiyle yan yana görünmemek için köşe kapmaca oynayan komutanlar da var. Ne kadar komik, devlet adamlığı bu mu!"

Teoman'a programda daha önce söylediği bir söz  de hatırlatıldı. 'İslami camiaya sempati duyuyorum' şeklindeki açıklaması Teoman şunları söyledi:

"Orada islami camiaya sempati duyoyorum derken onların islamcılığına ya da başka bir şeyine değil mağduriyetlerine dikkat çekmek istedim. Gerçekten de bu ülkede bir çok mağduriyet yaşadılar. Başörtüsü meselesi ne olacak kimse bilmiyor mesela. Ben 13-14 yaşında bir kızın başörtüsü taktığı için ortaokula gidemediği bir durumda o kız çocuğunun tarafını tutuyorum. Olay budur benim için.

Gazeteciler

zahdem
Sun 7 February 2010, 12:25 am GMT +0200
biraz olsun aklı başında olan  insanların hissetmesi anlaması gerekenlere tercüman olmuş