- Balıkesir de 5.0 büyüklüğünde deprem

Adsense kodları


Balıkesir de 5.0 büyüklüğünde deprem

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
sumeyye
Thu 12 August 2010, 11:04 am GMT +0200
Balıkesir'de 5.0 büyüklüğünde deprem


Balıkesirliler bu sabah sahur sonrası yaşanan sallantı ile sokaklara döküldü. Merkezi Balya ilçesi olan 5.0 büyüklüğündeki sarsındı vatandaşları sokaklara döktü. Valinin açıklaması üzücü bir haber olmadığı yönünde




Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem yerin 11,7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

VALİNİN AÇIKLAMASI

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Balya ilçesi merkezli orta şiddetli depremin ardından kendisine olumsuz bir durumun iletilmediğini bildirdi.

Vali Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balya merkezli depremle ilgili kendisine jandarma ve emniyet kaynakları tarafından herhangi bir olumsuzluğun bildirilmediğini söyledi.

Arslan, bazı köylerle irtibat kurulamadığını belirterek, yerinde inceleme yapmak üzere Balya'ya ilçesine hareket ettiğini kaydetti.

Balıkesir il merkezinde de hissedilen deprem sonrasında çok sayıda vatandaş evlerinden dışarı çıktı.

8oğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi daha önce 5 olarak duyurulan depremin büyüklüğünün 4.8 olduğunu bildirdi.

 


(CİHAN - AA)