- Bahtsızlık

Adsense kodları


Bahtsızlık

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ezelinur
Sat 4 September 2010, 09:39 am GMT +0200



Açılmazmış meğer gül-gonce-i kâmım bu gülşende
Benim hasret-keş-i fasl-ı bahârân olduğum kaldı


(Sonunda anladım ki, arzumun gül goncası açılmazmış; yani arzuma kavuşamazmışım. Fakat heyhât! Bahar mevsimlerinin gelmesini boşuna bekleyip heves beslediğimle kalakaldım.)


-Keçecizâde İzzet Molla-

sumeyye
Fri 8 May 2015, 01:38 am GMT +0200
s.a.. , bizler öncelikle hayirli olani istemesini ve ona razi gelmesini bilelim insaallah..Arzularimiza kavusamadigimizda ümitsizlige düsmeyip Yüce Allah'tan istemesini bilenlerden olalim insaallah..

RAMAZAN 7/D
Sat 9 May 2015, 10:52 pm GMT +0200
Ve Aleykümüs Selam . Bir insan için en acı bahtsızlık imana eriştikten sonra şeytanın tuzaklarına kapılıp imanı kaybetmektir. Bu felaket bir çok insanın başına geliyor. Böyle bir hasaretten kurtulmak için Kuran'ın bize öğrettği şu duayı çok tekrarlamalıyız: "" Rabbenâ lâ tüziğ kulûbenâ ba'de iz hedeytenâ... " "Rabbimiz, bize hidayet buyurduktan sonra kalblerimizi kaydırma... " (Âl-i İmran, 3/8)

Kaan8/B
Sat 9 May 2015, 10:54 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuh , bizler öncelikle hayirli olani istemesini ve ona razi gelmesini bilelim insaallah..Arzularimiza kavusamadigimizda ümitsizlige düsmeyip Yüce Allah'tan istemesini bilenlerden olalim insaallah..