- Babası çok çalışan çocuklar, sadırgan oluyor

Adsense kodları


Babası çok çalışan çocuklar, sadırgan oluyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sat 24 August 2013, 01:05 pm GMT +0200
Babası çok çalışan çocuklar, sadırgan oluyor



Babası çok çalışan erkek çocukların daha saldırgan davranışlar sergilediği ve suç işlemeye daha meyilli oldukları belirlendi.

Bilim adamları, Avustralya'nın batısındaki 1400'den fazla çocuğa ilişkin verileri, anne karnından yetişkinlik dönemine kadar inceledi.
Çocukları 5 yaşındayken haftada 55 saat ya da daha fazla çalışan babaların erkek çocuklarının daha saldırgan davranışlar sergilediği ve suç işlemeye daha meyilli oldukları görüldü.

Kız çocuklarının babalarının çalışma saatlerinden etkilenmediği de ortaya çıktı.
Araştırma, "Journal of Marriage and Family" dergisinde yayımlandı.

AA

Rüveyha
Sat 24 August 2013, 07:40 pm GMT +0200
Araştırma sonuçları ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama çocukların ilgiyi sevdiğini özelliklede anne babanın bu konuda çocuklarına vakit ayırması gerektiğini düşünüyorum..Rabbim emanetlerine  ilgisiz bıraktırmasın inşaAllah....

ebu avane
Sat 24 August 2013, 08:50 pm GMT +0200
Güzel bi tesbit ... Özellikle çağımızın da bi satatü hastalığı yaygınlaşmış durumda sadece bu erkek çocuklarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum her insan ilgi, sevgi ve şefkate muhtaçtır. Kız- Erkek farketmez evde bulamadığı ilgi ve sevgi belli bi müddetten sonra dışarıda arar sonra önlenemez felaketlerin ardı arkası kesilmez ... Kalplerimizi elinde bulunduran Allahım Kalplerimize yumuşaklık ver. Bizleri ailesi ve toplumuna faydalı insanlar eyle ... AMİN.

cerendemir
Sat 24 August 2013, 10:51 pm GMT +0200
Anne ve babanın çalışması,çocukların psikolojisini çok etkiliyor.İhtiyacı olduğun da onların birinin yanın da olmaması,onların ilgisini alamamaları kötü oluyor.Bu da onları hırçınlığa ve şiddete yöneltiyor.