- Azra bir buluşa imza mı attı?

Adsense kodları


Azra bir buluşa imza mı attı?

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Mon 31 October 2011, 06:40 pm GMT +0200
Azra bir buluşa imza mı attı?

Prof. Dr. Metin Karaböcüoğlu, Van'daki depremden 48 saat sonra enkazdan çıkarılan 14 günlük Azra Karaduman'ın hayatta olmasının bir mucize olduğunu ifade etti. Annesinin tükürüğü ile hayata tutunan Azra bebek doktorlara araştırmalarında ilham olacak

Prof. Dr. Metin Karaböcüoğlu, mucizevi bir şekilde yaşayan Azra bebeğin, uzun süre yaşadığı soğuk ve çektiği susuzluk ve açlıktan dolayı ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabileceğini belirtti. Karaböcüoğlu, 'Azra bebeğin 14 günlükken 48 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılması bir mucizedir" dedi. Prof. Dr. Karaböcüoğlu, annesinin bebeğini tükürükle beslemeye çalışmasının çok fonksiyonel olduğuna inanmadığını, ancak yine de bebeğin bu şekilde bir miktar su almış olabileceğini kaydetti.

Prof. Dr. Mustafa Bakır da annenin çocuğunun susuz kalarak böbreklerin zarar görmemesi için ağzını tükürükle sulamasının aslında büyük bir buluş olduğunu söyledi. Prof. Dr. Bakır, tükürüğün steril olduğunu ve içeriğinde enzimler bulunduğunu ifade ederek, annesinin tükürüğü sayesinde bebeğin sindirim sisteminde fazla üreyen mikropların kontrol altına alınmış olabileceğini, ancak asıl katkısının bebeğin sıvı alımı olduğunu bildirdi.

yenişafak

mavi derinlik
Tue 1 November 2011, 09:26 pm GMT +0200
   Herşeyde bir hayır vardır.. Aslında bir değil bir çok hayır da vardır.. Ne kadar ders çıkarabilirsek o kadar kârdır.. İnşaallah iyi gelişmelere vesile olur bu yavrucak..