- Azerbaycan'da Kutlu Doğum

Adsense kodları


Azerbaycan'da Kutlu Doğum

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sat 18 April 2015, 06:19 pm GMT +0200
Azerbaycan'da Kutlu Doğum

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr Hasan Kâmil Yılmaz, Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliğinin Bakü’de düzenlediği “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” programına katıldı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yılmaz, Kutlu Doğum haftasının sadece Türkiye’de değil Azerbaycan, Balkanlar, Kafkaslar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yanı sıra son zamanlarda Afrika'da da kutlandığını söyledi.

Hz. Muhammed’in (sas) ne kadar iyi anlaşılırsa insanlığın da o kadar çok yüceltilmiş olacağını vurgulayan Başkan Yardımcısı Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığının bu amaçla, son zamanlarda Kutlu Doğum Haftaları için sosyal temalı etkinlikler düzenlediğini söyledi.Bu yılki temanın "Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" olduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Yılmaz, "İslam'ın güler yüzünü bir fobiaya, korkuya, dehşete dönüştürmeye çalışan birtakım nahoş olaylar var ki bunlar bizim 'Gerçek İslam bu değildir' dememizi gerekli kıldı" diye konuştu.

Müslümanların Hazreti Muhammed'in yaşadığı çağdan günümüze kadar herkesle, her ortamda yaşayabilecek bir manevi anlayıştan geldiğine dikkati çeken Başkan Yardımcısı Yılmaz, Hazreti Peygamberin, kardeş kavgalarının yaşandığını, asırlar süren savaşların yapıldığı bir dünyaya geldiğini kaydetti.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğin sonunda ilahiler söylendi, katılımcılara gül ve kitap hediye edildi.

yagmur_7-c
Sat 18 April 2015, 07:34 pm GMT +0200
Esselamu aleykum
Peygamber efendimiz sav i seviyoruz sayiyoruz.peki onun yolundan ne kadar gidiyoruz onun dediklerini ne kadar yerine getiriyoruz kendomize de sormak lazim..Rabbim hayirlisini cersin inşallah....

Hatice 7/B
Sat 18 April 2015, 07:38 pm GMT +0200
Kutlu Doğum haftasını sadece Türkiye'de değil Azerbaycan, Kafkaslar, Balkanlar ve kuzey kıbrıs Türk Cumhuriyeti yanı sıra bu son zamanlarda Afrikada da kutlanmaya başlanmıştır.

ceren
Sat 18 April 2015, 07:41 pm GMT +0200
Aleykümselam.Rabbim hayırla ve iman dolu bir kutlu doğum geçirmeyi nasip etsin inşallah...