- Ayrımcı Alman idareciye tepki

Adsense kodları


Ayrımcı Alman idareciye tepki

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Sat 26 September 2009, 05:06 pm GMT +0200


Almanya SPD milletvekili adayı olan Federal Meclis üyesi Johannes Kahrs, cami önlerinde kimlik kontrolü yaptırtan Aşağı Saksonya Eyaleti İçişleri Bakanı Schünemann’a sert tepki göstererek, “Bu uygulamayla tüm Müslümanlar potansiyel suçlu olarak görülüyor.

Ayrımcı Alman’a tepki

Almanya’da, 26 Eylül Pazar günü yapılacak genel seçimler için Sosyal Demokrat Parti’den (SPD) milletvekili adayı olan federal meclis üyesi Johannes Kahrs, cami önlerinde kimlik kontrolü yaptırtan Aşağı Saksonya Eyaleti İçişleri Bakanı Uwe Schünemann’a sert tepki gösterdi. Johannes Kahrs, ‘’Bu uygulamayla tüm Müslümanlar potansiyel suçlu olarak görülüyor. Müslümanlar bu toplumun bir parçasıdır’’ dedi.

Schünemann’ın cami önlerinde kimlik kontrolü yaptırmasını utanç verici bir durum olarak nitelendiren Kahrs, ‘’Bu bakış açısı Hessen Eyaleti Başbakanı Roland Koch’un 1999 yılında çifte vatandaşlığa karşı yürüttüğü imza kampanyasından daha vahim bir durum. Kimse inançlarından dolayı dışlanamaz ve ayrımcılığa tabi tutulamaz. Müslümanlar’ı terör suçlusu olarak gören ve bunu meşrûlaştıran bir politikaya asla izin vermeyeceğiz’’ diye konuştu.
Yeni Asya