- Ayın polisleri' ödüllerini şehit ailelerine bağışladı

Adsense kodları


Ayın polisleri' ödüllerini şehit ailelerine bağışladı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sun 18 December 2016, 02:40 pm GMT +0200
Ayın polisleri' ödüllerini şehit ailelerine bağışladı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğünün uygulaması kapsamında "ayın polisi" seçilen 9 polis, ödül olarak verilen altınları şehit ailelerine bağışlama kararı aldı.Aydın Polisevi'nde, başarılı çalışmaları nedeniyle "ayın polisi" seçilen 9 emniyet mensubuna ödüllerinin verilmesi dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Etkinlikte, Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Emre Özçelik ile polis memurları Olcay Bilgin, Bünyamin Çağlar, Ahmet Yıldırım, Nakşi Çam, Geylani Akın, Ergün Aşkın, Müslüm Bahadır Lale ve Ali Ergün'e ödülleri takdim edildi.İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ve yardımcıları, gösterdikleri başarılarından dolayı teşekkür ettikleri polislere, çeyrek altın verdi.Polisler, ödüllerini, İstanbul'da şehit olan meslektaşları adına, şehit ailelerine bağışladıklarını belirtti.Devletimizin bayrağını kimse indiremezBaştuğ, emniyet mensuplarının sergilediği davranışın kendilerini duygulandırdığını söyledi.Ödül alanları kutlayan ve meslek yaşamlarında başarı dileyen Baştuğ, "Böyle vefakar, cefakar, böylesine duygu dolu, ülkesini ve milletini seven polisler olduğu müddetçe, bu devletin bayrağı kesinlikle ve kesinlikle inmeyecektir." ifadelerini kullandı.Polis memurlarından Nakşi Çam, hain terör saldırısında şehit olan meslektaşlarını rahmetle andıklarını belirterek, "İstanbul'daki hain saldırı bizleri gerçekten üzmüştür. Biliyoruz ki şehit ailelerin ihtiyacı olduğu sürece biz bu ödülleri alamazdık. Bugün ödüllendirildik ama asıl ödül onlarındır." dedi.Geylani Akın da "Emniyet teşkilatı olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak da her zaman birlik ve beraberlik içerisinde bulunacağız. İyi günde de kötü günde de teşkilat olarak birbirimize sahip çıkmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

TRT Haber

HALACAHAN
Sun 18 December 2016, 02:47 pm GMT +0200
Onlar bız rahat yasayalıkm dıye canlarını hıçe sayıyorlar .. Ve o  kıymetlı canlar haınce saldırılar sonucu Rabbımızın katında sehıt mertebesıne yukselıyor .. Bu guzl canların aılelerıne ahıp çıkmak hem deleımızın hemde mıllet olarak bızlerın onemlı gorevlerındendır ..

Alican B8
Sun 18 December 2016, 09:38 pm GMT +0200
Selamun Aleyküm ve rahmetullahi ve beraketuhü.  Bizler bu şekilde birlik beraberlik içinde oldukça o hainlere aman vermiyeceğiz. Ve onları bitireceğiz. Rabbim paylaşım için razı olsun.

Oğuzhan D7
Sun 18 December 2016, 11:17 pm GMT +0200
Esselamu Aleykum.
Onlar ödül alıyor bağışlıyor.
Peki niçin diğerlerinin rahat yaşaması için

Furkan D7
Sun 18 December 2016, 11:19 pm GMT +0200
Selamun Aleyküm
Devlet Onları Ödül BAğışlar
Diğer İnsanları Rahatladıgı İçin

Sevgi.
Sun 18 December 2016, 11:23 pm GMT +0200
Aleyna ve Aleykümüsselam. Mevlam birlik ve dirligimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin inşaAllah. Amin

Bilal2009
Mon 19 December 2016, 06:41 am GMT +0200
Ve aleykümüsselam En doğrusu yapılmış ... Rabbim hainlere ve zalimlere bir daha fırsat vermesin Rabbim paylaşım için razı olsun