- Ayasofya ve Ruhban okulu barışa katkı sunar

Adsense kodları


Ayasofya ve Ruhban okulu barışa katkı sunar

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 29 October 2013, 02:45 pm GMT +0200
Ayasofya ve Ruhban okulu barışa katkı sunar



Özer, Ayasofya ve Ruhban okulunun açılmasının toplumsal barışa katkı sunacağını söyledi

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Profesörü Ahmet Özer, Ayasofya ve Ruhban okulunun açılmasının toplumsal barışa katkı sunacağını söyledi.

Yeni Asya'dan Hasan Hüseyin Kemal'e konuşan Özer, "Sosyolojik olarak Ruhban okulunun açılması veya Ayasofya’nın ibadete açılması ilgili toplumsal kesimler tarafından talep ediyorsa bu “toplumsal barışa” katkı sunar" dedi.

risale haber

ehlidunya
Tue 29 October 2013, 03:06 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ; Ne acıdır ki  bir müslüman ülkede camiden önce ruhban okulu açılıyor ne kadar aciz ve biçare bir haldeyiz cenabı hak kusurumuzu affetsin inşaallah selametli günlerin çok yakında göreceğimizi allahtan ümit ediyorum .
Allah razı olsun

ebu avane
Tue 29 October 2013, 06:36 pm GMT +0200
Ve aleykümüsselam. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar hiç bir zaman amacına ulaşmayacaktır. Müslüman ülkesinde bu rahatlıkları onları güçlendirmez inş.

Rüveyha
Wed 30 October 2013, 08:41 am GMT +0200
Rabbim ülkemize dirlik , düzen versin..Ülkemizin birliğini, kardeşliğini artırsın inşaAllah..Ülkemizdeki kardeşlik bir ruhban okuluyla pekişecek değil..Ondan önce nice şeyler var.Ayasofyanın açılmasıda ancak sevinç kaynağımız olur..Bizi birbirimize bağlıyacak ne ayasofya ne ne de ayrıcalıklardır...Bağlılıkta aracı aramaya gerek yok bence .Müslüman bir ülke olarak  binlerce camimiz, yüzlerce türbelerimiz var..Rabbi sayılarını artırsın inşaAllah..Kıymetini bilenlerden , dolup taşmasına vesile olan kullarından eylesin bizleri..