- Asya ülkeleri tablet PC’yi çok sevdi

Adsense kodları


Asya ülkeleri tablet PC’yi çok sevdi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Wed 22 February 2012, 03:31 pm GMT +0200
Asya ülkeleri tablet PC’yi çok sevdi!

Avrupa’nın en büyük tablet PC üreticisi Archos, 2001 yılı pazar sonuçlarını açıkladı.

2010 yılı cirosu 83.3 milyon Euro olan Archos, 2011 yılı cirosunu 171.4 milyon Euro olarak açıkladı ve geçen yıla oranla totalda %106 büyüme gerçekleştirdi. Asya’da %464 büyümeyle rekor kıran Archos, satış adeti bazında Avrupa’da Apple’dan sonra 2. sıraya oturarak tüm dikkatleri üzerine topladı.

Ekonomik krizle çalkalanan Avrupa’dan güzel haber geldi. Amerika, Avrupa ve Asya’da ofisleri bulunan ve hisseleri Euronext Paris borsasında işlem gören Archos, tablet PC pazarındaki gücünü rakamlarla ortaya koydu.  Archos, büyümesinin arkasındaki gücü; Generation 9 Serisi ürün gamının genişlemesi, son çeyrekte aldığı Google sertifikasyonu ve bütçe dostu ürün segmenti  Arnova’nın elde ettiği yüksek başarıdan kaynakladığını açıkladı.

Avrupa’nın en iddialı tablet PC üreticisi
Avrupa’da 400 Euro’ya kadar olan ürün segmentinde %24 pazar payıyla liderliğe oturan Archos, satış adetlerinde 5.2” ekrandan büyük ürünler sınıfında Samsung, Asus ve Acer’i geçererek Apple’dan sonra 2. sıraya yerleşti.

Archos, eğitim sektöründeki çözümleriyle büyüdü
Öncelikle Güney Amerika ve Asya gibi gelişen pazarlarda pazar payını ciddi oranda artıran Archos, Asya’da bir önceki yıla gore %464, globalde %106, Avrupa’da ise %94 büyüme kaydetti. Eğitim sektöründe  geliştirdiği çözümlerle dikkat çeken Archos, geniş ürün yelpazsesi, güçlü üretim kapasitesiyle Türkiye’de hayata geçecek Fatih Projesi’nin en güçlü çözüm ortağı olmaya da aday.