- Artık yemeklerden sokak hayvanları nasipleniyor

Adsense kodları


Artık yemeklerden sokak hayvanları nasipleniyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Tue 10 January 2017, 06:18 pm GMT +0200
Artık yemeklerden sokak hayvanları nasipleniyor



Zonguldak'ta Alaplı Belediyesi, yemekhane ve pastanelerden toplanan artık yemekleri, sahipsiz sokak hayvanlarına dağıtıyor.Alaplı Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için yemek fabrikası, pastane ve lokantalardan artan yemekleri toplayarak besleme noktaları ve hayvan barınma evine bırakıyor.Belediye Başkanı Nuri Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarında aç kalmaması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için şehrin belli bölgelerine ve hayvan barınma evine yemek bıraktıklarını söyledi.Özellikle soğuk kış günlerinde hayvanlara karşı daha hassas olunması gerektiğini ifade eden Tekin, "Soğuk ve karlı havalarda yiyecek bulmakta problem yaşadıklarından, hayvanların da yaşama hakkı olduğunu unutmayarak yiyecek ve içecek yardımında bulunmalıyız. Belediye olarak İlçemizde yemekhane, lokanta ve pastanelerden topladığımız artık yemekleri Temizlik İşleri ekiplerimiz hayvan barınma evi ve mahallelerde oluşturduğumuz besleme noktalarına bırakarak besliyorlar." diye konuştu.Tekin, vatandaşların da evde bulunan karton, strafor ve koli bantları ile basit kedi ve köpek evleri yapabileceğine dikkati çekerek, "Yine evimizde artan ekmekler ve ekmek kırıntıları ile çevremizdeki kuşları besleyebiliriz. Bayat ekmekleri ve kırıntıları camımızın önüne, balkonlara ve kuşların ulaşabileceği açık alanlara koyarak beslenmelerini sağlayabiliriz." ifadesini kullandı.

AA

ceren
Fri 13 January 2017, 04:50 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Havaların sogumasindan dolayi artik yemeklerin hayvanlara verilmesi onlarin durumlari icin cok iyi olur.Rabbim bizleri onun yarattıklarına merhamet eden kullardan eylesin inşallah...

Bilal2009
Fri 13 January 2017, 04:52 pm GMT +0200
Ve aleykümüsselam Rabbim bizleri her canlıya merhamet ve yardım elini uzatanlardan eylesin

RAMAZAN 7/D
Fri 13 January 2017, 10:02 pm GMT +0200
Es Selamun Aleykum . Her canliyi dusunmemiz gerekir insanlar olarak . Madem onlarin dogal alanlari bizler yuzunden mahvoluyor , onlari korumakta bizlerin boynunun borcu .

Allah cc razi olsun

melda 6D
Fri 13 January 2017, 10:28 pm GMT +0200
Selamün aleyküm . Allah onlardan razı olsun . Hayvanları bu soğuk havalarda unutmayalım inşallah.

Sevgi.
Sat 14 January 2017, 01:33 am GMT +0200
Ve aleykümselam artmış hiçbir yiyeceği çöpe atmayalım onlardan hayvanlar nasiplenir inşaAllah

HALACAHAN
Sat 14 January 2017, 10:04 am GMT +0200
Cok ama cok sevindim .Allah hepsinden razinolsun.hepsinden ..