- Apple büyük bir sürpriz yapacak

Adsense kodları


Apple büyük bir sürpriz yapacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Wed 18 May 2011, 11:11 am GMT +0200
Apple büyük bir sürpriz yapacak



Apple perakende sektöründeki 10'uncu yıl kutlamaları sebebiyle bomba bir sürprize hazırlanıyor.

Sürprizin tam ne olduğu bilinmemekle birlikteteknolojisektöründeki paylaşımlara göre bunun gelmiş geçmiş en önemli ürün ya da hizmet olacağı söyleniyor.

19 Mayıs'ta kutlanacakAppleStore'un 10'uncu yılına yakışır bir duyuru olacağına kesin gözüyle bakılan sürpriz için tüm Apple dükkanları teyakkuz durumuna geçirildi. Ek çalışma programı konan çalışanlar, bir gizlilik anlaşması imzaladı ve yeniden açılışa kadar her tür iletişim cihazını da kapalı tutmak zorundalar. Pazar günü yeni ürün kullanıcıya sunulana kadar tüm Apple dükkanları vitrinlerine siyah perdeler asarak, içerisinin görünmesini engelleyecekler.

Apple'da çalışan bir kişiden bilgi aldıklarını iddia eden BGR isimli teknoloji sitesi sürpriz ürünün hali hazırda dükkanlara gönderilmeye başlandığını, 22 Mayıs'a kadar teslimat işlemlerinin tamamlanacağını yazdı. Siteye göre yeni ürün büyük bir gizlilikle dükkanlara ulaştırılıyor ve dolaplarda kilitli olarak muhafaza ediliyor.

Cumartesi günü, satışta çalışan tüm ekipler büyük sürprizle ilgili özel bir eğitime tabi tutulacak. Daha önce benzer bir telaş ve hazırlık ilkiPadtanıtılıp duyurulduğunda yaşanmış, yine dükkanlara siyah perdeler çekilmişti.

Habertürk