- Ankara sokaklarındaki uygunsuz kartvizitleri süpürdü: Utanıyorum!

Adsense kodları


Ankara sokaklarındaki uygunsuz kartvizitleri süpürdü: Utanıyorum!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Tue 14 February 2017, 04:16 pm GMT +0200
Ankara sokaklarındaki fuhuş kartvizitlerini süpürdü: Utanıyorum!



Şikayetlere rağmen ahlaksız kartlara dur denilemeyince vatandaş eline süpürgeyi aldı.Başkentte bir vatandaş, caddelere atılan fuhuş kartlarını protesto için yerleri süpürdü. Şerife Turhal isimli vatandaş, üzerinde müstehcen fotoğrafların bulunduğu fuhuş reklamı içerikli kartların yaygınlık kazandığını belirterek, bunu, Cebeci'de bir kaldırımın üzerindeki kartvizitleri süpürerek protesto etti."Hacı Bayram-ı Veli Camisi çevresi yürünemez hale geldi" Sokaklardaki bu durumun yaklaşık beş senedir devam ettiğini ve bu görüntülerden rahatsız olduğunu dile getiren Turhal, "Yollarda yürürken utanıyoruz, ben başka ülkelere de gittim, sokaklarda böyle çirkin bir görüntü görmedim. Utanç verici bir görüntü, kadınlar adına utanç verici kadınların bedenlerinin böyle sokaklarda resim halinde pazarlanması...Kadın haklarından bahsedenler 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde konuşanlar nerede?" ifadelerini kullandı.Yetkililere, sokaklarda ve kaldırımlarda yürümeleri çağrısında bulunan Turhal, Hacı Bayram-ı Veli Camisi çevresi, Maltepe ve Kızılay gibi Ankara'nın merkezi pek çok bölgesinde yürüyemez hale geldiklerini kaydetti. Sokaklarda yürürken utandığını ve bir "anne" olarak sokağı süpürdüğünü söyleyen Turhal, gençlerin geleceklerinin bu tür olumsuzluklar nedeniyle tehlike altında olduğunu savundu.

aa


ceren
Tue 14 February 2017, 05:48 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Rabbim herkesi hidayet etsin.Islam yolundan iman yolundan ayirmasin.Ve boyle ahlaksiz olayların bitmesi icin ugrasan kullardan olalim insallah..

Bilal2009
Tue 14 February 2017, 08:21 pm GMT +0200
Ve aleykumusselam Ahlaksız kimseler oldukça böyle ahlak sahibi kimseler olacaktır inşallah Rabbim paylaşım için razı olsun

RAMAZAN 7/D
Tue 14 February 2017, 09:28 pm GMT +0200
Ve Aleykümüs Selam . O bölgede yaşayan diğer insanlar nerede belediyeyi şikayet etmiyorlar . Belediyenin bir emriyle bu ahlaksızlıklar son bulur .

ALLAH cc razı olsun

Sevgi.
Wed 15 February 2017, 03:35 am GMT +0200
Aleyna Ve Aleykümüsselăm. Mevlam yâr ve yardımcımız olsun hidayete erdirsin inşaAllah
 

HALACAHAN
Wed 15 February 2017, 09:03 pm GMT +0200
Rabbim hidayet nasipneyleain