- Anadolujet Ramazan'da aileleri buluşturacak

Adsense kodları


Anadolujet Ramazan'da aileleri buluşturacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Fri 7 August 2009, 12:25 am GMT +0200


Anadolujet, Ramazan ayı için "uçmayan kalmasın, tüm aileler bir arada olsun" adıyla özel bir kampanya hazırladı.

Türk Hava Yolları (THY) bünyesinde daha ekonomik uçuş fırsatları için kurulan Ankara merkezli Anadolujet, Ramazan ayı için "uçmayan kalmasın, tüm aileler bir arada olsun" adıyla özel bir kampanya hazırladı. Kampanyaya göre, 25 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında 9 gün önceden bilet alan vatandaşlar her şey dahil 59 TL'den seyahat edebilecek.
Ailelerinden uzakta yaşayan öğrenci ve vatandaşları aileleriyle buluşturmayı hedefleyen Anadolujet, 'uçmayan kalmasın, tüm aileler bir arada olsun" kampanyası hazırladı. Kampanyaya göre vatandaşlar 25 Ağustos-15 Eylül 2009 tarihleri arasında uçmak istedikleri tarihten 9 gün öncesine kadar biletlerini her şey dahil 59 TL'den alabilecek. Aynı tarihler arasında 24 saat içerisinde Ankara üzerinden gerçekleştirilen aktarmalı ikinci uçuşların bilet fiyatı ise 25 TL olacak.

Ülkenin değişik yerlerinde yaşayan aileleri memleketlerinde yakınlarıyla iftar sofralarında buluşturmayı amaçlayan şirket yöneticileri kampanyanın, Anadolujet'in 26 noktasında geçerli olduğunu duyurdu. Kampanya sayesinde 12 yaş altındaki tüm çocuklar da aynı tarihlerde sadece vergileri ödeyerek uçabilecek.