- Anadolu İmam Hatip Lisesi dualarla açıldı

Adsense kodları


Anadolu İmam Hatip Lisesi dualarla açıldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sun 16 October 2016, 08:52 pm GMT +0200
Anadolu İmam Hatip Lisesi dualarla açıldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışı dualarla gerçekleşti.

Okul açılışına, Mudurnu Kaymakamı Barbaros Akbulak, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Müdür Yardımcıları İbrahim Ercivan, İbrahim Kunuk, okul müdürleri katıldılar.

 Açılış programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra  Hacı Efe eşliğinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu. Okul Müdürü İsmail Özçelik, Önder Bolu İmam Hatipler Derneği Başkanı Metin Soygür ve Mudurnu Kaymakamı Barbaros Akbulak konuşma yaptılar.

 Programın devamında öğrenci Beyzanur Karaaslan “30 Kuş” isimli şiiri, Okul İlahi Korosu ise “ Selam İmam Hatiplim” ve “ Ben İmam Hatipliyim” adlı ezgileri,  öğrenci Fatma Akkurt ise “Dua” isimli şiiri okudu. Daha sonra plaket takdimine geçildi. Okul tanıtımının ardından program son bularak açılışa geçildi.

 Mudurnu Anadolu İmam Hatip Lisemiz yeni eğitim öğretim yılına dualarla merhaba dedi. Açılış ardından okul binası katılımcılarla beraber gezildi.

Mudurnu Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışı ardından Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Cengiz  ve Müdür Yardımcıları İbrahim Kunuk, İbrahim Ercivan; Taşkesti Çok Programlı Anadolu Lisesi,Taşkesti İmam Hatip Ortaokulu, Taşkesti Ortaokulunu ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

 Milli Eğitim Müdürü yaptığı ziyaretlerde okul müdürlerinden yeni eğitim öğretim yılına ilişkin bilgiler aldı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi.

Dini haberler

RAMAZAN 7/D
Sun 16 October 2016, 09:35 pm GMT +0200
Es Selamün Aleyküm . İnşALLAH nice güzel insan bu ilim yuvasından aldığı ilmi memleketin dört bir yanına yayar . Herşey paylaştıkça güzel olur .
ALLAH cc razı olsun