- Allahla (cc.) Birlikte Davranmak

Adsense kodları


Allahla (cc.) Birlikte Davranmak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
neslinur
Mon 14 June 2010, 06:33 am GMT +0200
11. Allah (cc.) İçin, Allah'ın (cc.) Yardı­mıyla ve Allah'la (cc.) Birlikte Davranmak:
 

Allah için davranmanın belirtisi; davranışlarında bir son bulunmamak, makamlara ve kerametlere güvenmemek ve yaptıklarının karşılığını beklememektir.

Allah'ın (cc.) yardımıyla davranmanın be­lirtisi; davranışlarında irade olmadığı halde eş­yayı yok etmek üzere hazırlanmamaktır.

Allah'la (cc.) birlikte davranmanın belirtisi ise; Cenâb-ı Hak'la birlikte eşyanın yer alma­ması, Cenâb-ı Hakk'a eşyanın perde olmaması ve kendisini Allah'tan (cc.) alıkoymamasıdır.

ceren
Tue 5 April 2016, 03:24 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Allah ile birlikte olmanin onunla birlikte hareket etmenin davranmanin yolun allahin emir yasaklarina uyup onun yolunda gidip ibadetelrini yerine getimek ve her seyin yaratani ve yok edeni allahin oldugunu bilmek.Rabbim razi olsun bilgiler den Reyyan abla...

Bilal2009
Tue 5 April 2016, 03:50 pm GMT +0200
Ve aleykümüsselam ve rahmetüllah. Allah için bir şeyler yapmak asıl samimiyettir.  Rabbim bizlere bunu nasip eylesin. Rabbim paylaşım için razı olsun.

Lal-i Hal
Tue 5 April 2016, 04:50 pm GMT +0200
Ve aleykumusselam ve rahmetullah.cok zor ve ustun ahlak gerektiren davranislar.ancak mukafati da akil almaz buyuklukte.Allah la beraber olmak:)
Gercekten bunun farkina varabilmek cok cok guzel.insallah bizede nasip olur