- Allah razı olsun

Adsense kodları


Allah razı olsun

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 27 October 2011, 11:55 pm GMT +0200
Allah razı olsun    
   
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun, Erciş'te Birliğe Çağrı Platformu temsilcileri ile birlikte ziyaret ettiği bir depremzede, “Provokatörlere inanmayın. Allah razı olsun bütün Türkiye'den. Gelip yetişemeyenlerden de sadece dua bekliyoruz” dedi.
 
ALLAH, EMANETLERİNİ GERİ ALDI
Bir başka yaşlı depremzede de şunları söyledi: “Benim hanımım öldü. İki oğlum, iki gelinim, bir de torunum öldü. Allah emanet vermiş, tekrar aldı. Emaneti geri verdik. Emanete ihanet edilmez. Misafirleri de  vardı. Onlar da rahmetli oldular.”
 
Allah razı olsun
 
TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, depremzedelerin yanında olduklarını ifade etti.
TOBB’dan yapılan yazılı açıklamada, önceki gün, 78 meslek örgütü, sivil toplum kuruluşu ve sendika konfederasyonu başkan ve yöneticilerinden oluşan Birliğe Çağrı Platformu temsilcilerinin Van ve Erciş’teki deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölge halkına moral ve destek vermeye çalıştığı hatırlatıldı. Açıklamaya göre, Birliğe Çağrı Platformu temsilcileri ile birlikte  Erciş’te acılı bir depremzedeye başsağlığı ziyaretinde bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, depremzedenin büyük metanet ve sağduyusu karşısında  duygulanırken, depremzedeler için Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabır dileğinde bulundu. Depremde eşini, 2 çocuğunu, 2 gelinini ve bir torununu kaybeden yaşlı depremzede Allah’ın emanetlerini geri aldığını ifade ederek, şöyle konuştu:
‘’Benim hanımım öldü. İki oğlum iki gelinim bir de torunum öldü. Allah emanet vermiş tekrar aldı. Emaneti geri verdik. Emanete ihanet edilmez. Misafirleri de vardı. Onlar da rahmetli oldular. Allah sizden ve devletimizden razı olsun. Geldiler enkazlarımızı kaldırdılar. Çocuklarımızın bir kısmını sağ çıkardılar. Allah razı olsun. Devletin yardımları geliyor. Yemeğimiz geliyor. Battaniyelerimiz var. Bazı eksiklikler de oluyor ama devletten değil halktan kaynaklanan durumlar. 4 gündür uyku uyumadan büyük özveriyle çalıştı kurtarma ekipleri. Ne kadar ağaç var hepsinin yaprakları kadar şükrediyorum halimize.’’     
 
Acılı depremzededen ‘’provokasyon’’ uyarısı
AçIklamaya göre, heyetin, deprem bölgesindeki incelemeleri sırasında Hisarcıklıoğlu ve beraberindekilerle konuşan bir başka depremzede de provokasyonlara işaret ederek, bütün Türkiye’nin yardıma koştuğunu ve devletin tüm kademeleriyle Van ve Erciş’e ulaştığını anlattı. Acılı depremzedenin görüşleri şöyle: ‘’Ben buradan bütün Türkiye’ye sesleniyorum. Kesinlikle provokatörlere inanmayın. Bakın bir binada 3 günde 27 insanı çıkardılar bu insanlar. Bütün Türkiye burada. Bu insanlar gelmeseydi benim 27 cenazem olacaktı. Şimdi 14 sağlam insanım var. Eminim buraya koşmak isteyen milyonlarca insan var. Allah razı olsun bütün Türkiye’den. Gelip yetişemeyen insanlardan da biz sadece dua bekliyoruz. Herşeyimiz var. Devlet her şeyi gönderiyor. Devlet her kademesiyle burada. ‘Gelmiyor’ diyen varsa yalan söylüyor. Bizim içimiz yanıyor. Ben 3 gündür hiçbir şekilde yardım merkezine gitmedim. Burada çalışan her insana yemeği geldi, suyu geldi. Battaniyesine kadar getirdiler. Ben bazı şeyler duydum üzüldüm. O tür insanlar da olabilir ama Erciş bu değil. Tamamı bu değil. Bunu sakın böyle algılamayın.’’

YENİASYA

sümeyra
Sat 29 October 2011, 12:44 am GMT +0200


     Cennete ilk çağrılacak gurubun vasfı;Her halukarda Rablerine hamd ediyor olmaları..Bu mütevekkil amcamıza Rabbim bu güzel makamı nasib eder inşaallah..Çok etkileyici gerçekten..Rabbim yardımcıları olsun,inşaallah..