- Alkol beni mahvetti, herkese ibret olsun

Adsense kodları


Alkol beni mahvetti, herkese ibret olsun

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
sumeyye
Mon 12 March 2012, 02:07 pm GMT +0200
Alkol beni mahvetti, herkese ibret olsun


Ünlü oyuncu Yalçın Menteş, 30 yıl kullandığı alkolü 5 yıl önce terk ettiğini, ancak o kötü illetin sıkıntısını hâlâ yaşadığını söyledi.


Taşbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Şiir, Slogan ve Resim' yarışması ödül töreninde konuşan Menteş, yolda yürürken, konuşurken insanların kendisini alkolik sandıklarını belirtiyor. Alkol nedeniyle beyninde pıhtılaşma oluştuğunu ve felç geçirme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını anlatan Menteş, "Bu pıhtı nedeniyle zaman zaman atak geçiriyorum. Eskişehir'e gelmeden önce de böyle bir atak geçirdim. Yürümemin ve konuşmamın sarhoş gibi olması bu pıhtıdan dolayıdır. İşte bunun sebebi alkol." şeklinde konuştu. Yeşilay'ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre uyuşturucu kullanma yaşının 13, alkol kullanma yaşının ise 14 olduğunu hatırlatan Menteş, eski bir alkolik olarak çocuklara, anne ve babalara ibret olsun diye toplantı, panel ve etkinliklere katıldığını aktardı. Alkoliklerin öykülerinin farklı ama yaşadıkları kötü sonucun aynı olduğunu vurgulayan Menteş, "İnsanlar ünlü birinden bunu duyarsa daha etkili oluyor. Bu illetten uzak durun." diye konuştu.

Zaman

melikebat
Mon 12 March 2012, 06:18 pm GMT +0200
tecrübe edilerek ögrenilmesi çok acı.

saniyenur
Wed 14 March 2012, 09:11 am GMT +0200
Geç de olsa çok şükür bu illetten kurtulmuş.

sümeyra
Wed 14 March 2012, 03:36 pm GMT +0200


   Bu hafta içinde alkol yüzünden felç olan bir hastayla karşılaştım ben de..Yemek borusu felç olduğu için boğazından hiçbirşey geçmiyordu..Onun halini izlemek bile son derece üzücüydü..Rabbim iradelerimizi kullanabilmeyi nasib etsin..Mahrumiyetler bu dünyayla sınırlı değil çünkü..