- Ağıl ve Ağlamak ve Ahali

Adsense kodları


Ağıl ve Ağlamak ve Ahali

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
meryem
Wed 20 October 2010, 09:49 pm GMT +0200
Ağıl

Çünkü Biz onların üzerine bir tek çığlık gönderdik. Böylece onlar, ağıldaki çalı-çırpı olan kuru ot gibi oluverdiler. (54/31)

Ağlamak

Öyleyse kazandıklarının cezası olarak az gülsünler, çok ağlasınlar. (9/82)
Akşam üstü babalarına ağlar vaziyette geldiler. (12/16)
Çeneleri üstüne kapanıp ağlıyorlar ve (Kur´an) onların huşu (saygı dolu korku)larını arttırıyor. (17/109)
İşte bunlar; kendilerine Allah´ın nimet verdiği peygamberlerdendir; Adem´in soyundan, Nuh ile birlikte taşıdıklarımız (insan nesillerin)den, İbrahim ve İsrail (Yakup)in soyundan, doğru yola eriştirdiklerimizden ve seçtiklerimizdendirler. Onlara Rahman (olan Allah´)ın ayetleri okunduğunda, ağlayarak secdeye kapanırlar. (19/58)Onlar için ne gök, ne yer ağlamadı ve onlar (ın azabı) ertelenmedi. (44/29)
Doğrusu, güldüren ve ağlatan O´dur. (53/43)
(Alayla) Gülüyorsunuz ve ağlamıyorsunuz. (53/60)

Ahali

Onlara, kendilerinden öncekilerin; Nuh, Ad, Semud kavminin, İbrahim kavminin, Medyen ahalisinin ve yerle bir olan şehirlerin haberi gelmedi mi Onlara resulleri apaçık deliller getirmişlerdi. Demek ki Allah, onlara zulmediyor değildi, ama onlar kendi nefislerine zulmediyorlardı. (9/70)
Dünya hayatının örneği, ancak gökten indirdiğimiz, onunla insanların ve hayvanların yediği yeryüzünün bitkisi karışmış olan bir su gibidir. Öyle ki yer, güzelliğini takınıp süslendiği ve ahalisi gerçekten ona güç yetirdiklerini sanmışlarken (işte tam bu sırada) gece veya gündüz ona emrimiz gelmiştir de, dün sanki hiçbir zenginliği yokmuş gibi, onu kökünden biçilip atılmış bir durumda kılmışız. Düşünen bir topluluk için biz ayetleri böyle birer birer açıklarız. (10/24)

metin7/c
Fri 24 January 2014, 04:26 pm GMT +0200
ağıl için ağlamasan işimiz ççok zor wala

HALACAHAN
Fri 7 October 2016, 02:52 am GMT +0200
Selamun aleykum. ..Allah razi  olsun hizmetleriniz  daim olsun ..Amin ..

Sevgi.
Sun 17 September 2017, 03:02 am GMT +0200
Mevlam bizleri herzaman hak yolunda hizmet edenlerden eylesin inşaAllah.

Bilal2009
Sun 17 September 2017, 01:03 pm GMT +0200
Rabbim bizleri Kur an manasını idrak edebilenlerden eylesin Rabbim paylaşım için razı olsun

ceren
Sun 17 September 2017, 01:46 pm GMT +0200
Aleykumselam.rabbim razı olsun paylasimdan kardeşim. ..