- Afrikalı genç İslamı seçti

Adsense kodları


Afrikalı genç İslamı seçti

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Thu 14 April 2011, 07:59 am GMT +0200
Afrikalı genç İslamı seçti



Eskişehir'de Müslüman olmaya karar veren Afrikalı genç Paul Osagıodawa, Türkiye'de herkesin yardımsever olduğunu, bu sebeple İslam dinini seçtiğini söyledi.


Kutlu Doğum Haftası öncesi Eskişehir Müftülüğüne Müslüman olmak için başvuran evli ve 4 çocuk babası Paul Osagıodawa, Türkiye'de herkesin iyi olduğunu, bu yüzden Müslüman olmaya karar verdiğini belirterek, ''Müslümanlık çok güzel. Hristiyanlar bizi dışlıyor ama Müslümanlara hep bana sahip çıktı. Karnımı doyurdular, üstümü giydirdiler. Hiçbir zaman itilip kakılmadım. Nereye gitsem bir şeyler ikram ettiler. Böyle güzel bir dinin mensubu olmaktan memnunum. Ayrıca 'Muhammed' ismini çok sevdim. İsmim
'Muhammed' olsun istiyorum. Müslüman olup Afrika'da bulunan ailemi de yanıma almak istiyorum. Afrika'da yapmış olduğum terzilik mesleğini burada devam ettireceğim. Boksta Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyorum'' dedi.
Osagıodawa, Eskişehirspor'u çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Haberx

ßü$rA-7E
Thu 14 April 2011, 03:27 pm GMT +0200
"Dinde zorlama (ve baskı) yoktur. Şüphesiz doğruluk (rüsd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır. Artık kim tağutu tanımayıp Allah’a inanırsa o, sapasağlam bir kulpa yapışmıştır; bunun kopması yoktur. Allah işitendir bilendir."

(çok güzel bir duygu,onu müslüman olmasını sağlayanlardan Allah(cc) razı olur inşallah) :D
<[paylaşım için Allah(cc) razı olur inşAllah]> ::) ::) ::)