- Açın Kur'an'ı Okuyun Kardeşim

Adsense kodları


Açın Kur'an'ı Okuyun Kardeşim

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Wed 18 November 2015, 10:51 pm GMT +0200
Mehmet Demirkol: "Açın Kur'an'ı Okuyun Kardeşim"



Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Türkiye - Yunanistan maçı öncesi yapılan saygı duruşunda tribünlerden gelen ıslıklarla ilgili sert yorumlar yaptı.

İşte Demirkol'un NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi'nde yaptığı açıklamaları...
 
"Bizde genelde bu tip şeyler konusunda konuşulmaz, korkulur, susulur. Şunu anlamak lazım. Rakibine saygı duymuyorsan eğer o maçı oynamanın da kazanmanın da manası yok. Para veriyorsun, bilet alıyorsun ve rakibi yuhalıyorsun. Kazanınca niye seviniyorsun?

Ölen insanlara karşı saygılı olmak gerekir. Senin onun arkasında başka bir şey olduğunu düşün. Bizim insanlarımız öldüğünde saygı gösterilmedi de. Ama senin saygı göstermen lazım. Böyle bir rezillik olmaz. Diyelim ki onlar senin düşmanın, nefret ediyorsun.

Fransa'da 12 tane müslüman çocuk öldü. Türk kızı Elif öldü. Ona da mı saygı duymuyorsun. Hadi din ayrımı yapıyorsun demek ki. Benim öğrendiğim dinde de böyle bir şey yok. Hangi din, nereden öğreniyorlarsa Açın Kur'an'ı okuyun kardeşim. Ben böyle bir din öğrenmedim yani. Biraz empati yapın. Onlar saygı göstermemiş sanane. Sen asil ol. Bu mağdur olma edebiyatı bütün Türkiye'ye sinmiş durumda. Korkunç bir şey. Biraz mağrur olun. Sana haksızlık yapılıyorsa onların ayıbı kardeşim. Saygı duruşunda ıslıklanmaz, milli marş ıslıklanmaz. Saygı duruşunda duramıyoruz, bunun çaresi bulunmuştur, alkışla. Ölen insan ıslıklanmaz ya..."

habervaktim