- Windows 8'i Korsan Kullanmayın!

Adsense kodları


Windows 8'i Korsan Kullanmayın!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Tue 7 August 2012, 05:30 am GMT +0200
Windows 8'i Korsan Kullanmayın!



Microsoft'un yeni işletim sistemi, artık yepyeni bir korsan koruma mekanizmasına sahip.

   Microsoft'un yeni işletim sisteminin yakın bir zamanda piyasaya sürüleceğini artık hepimiz biliyoruz. Herkes işletim sisteminin yeni sürümünü heyecanla beklerken,
Microsoft'un yeni yazılımını korsan kullanıcılardan nasıl koruyacağı ortaya çıktı.

Yeni işletim sistemi, bundan böyle herhangi bir etkinleştirme kodu istemeyecek. Bunun yerine bilgisayarların BIOS'una gömülen kodlar ve yeni BIOS'lar, otomatik olarak etkinleştirme kodunu Microsoft'tan çekecek. Evet, oldukça ilginç bir kopya koruma yöntemi ile karşı karşıyayız.

Bu durum son kullanıcıyı çok da etkilemeyecek. Aksine, daha kolay bir şekilde aktifleştirmiş olacak. Fakat korsan kullanıcıları, muhtemelen ciddi anlamda sıkıntı çekecekler. Zira, eğer işi BIOS'tan çıkarmanın bir yöntemini bulamazlarsa ve anakartların BIOS'larıyla ilgili çalışma yapmaları gerekirse, ellerinde bozuk bir anakart ile kalmalarına sebep olabilecek.

Bu kopya koruma sisteminin Windows 7 ve öncesinden daha iyi koruma sağlayacağı açık. Microsoft bu hamle ile beraber işletim sistemi fiyatlarını da düşürürse, asıl başarıya ulaşabilir gibi görünüyor. Zira Windows 7 Ultimate'in 250 dolarlık ücreti göz önünde bulundurulduğunda, Windows 8'de de aynı politika karşısında muhakkak kırılacağını söyleyebiliriz.

teknokulis

sumeyye
Tue 7 August 2012, 07:22 am GMT +0200
s.a.. ; önlemler alinmiş..Hayirlara vesile olsun cümleten.