- 63 yaşında ama Hacca bisikletle gidiyor

Adsense kodları


63 yaşında ama Hacca bisikletle gidiyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
rabia
Wed 2 June 2010, 12:26 am GMT +0200


Özbekistanlı Abdul Settar, bisikletle Hac'ca gidiyor.

 İki ay önce yollara düşen Settar, Hac yolunun kendisi için problem olmadığını, Allah Rasulü'nü (S.A.V.) görmeye gittiğini söyledi.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten 1Nisan 2010'da yola çıkan Abdul Settar, sırasıyla Kazakistan, Azerbeycan ve Gürcistan'dan sonra Türkiye'ye geldi. Settar, buradan da Suriye ve Ürdün'ü geçtikden sonra Suudi Arabistan'a giderek Mekke'ye ulaşacak. Yaklaşık 4 aylık zamandan sonra Mekke'ye varacak olan Abdul Settar, 5. kez hac görevini yerine getirecek. 63 yaşında olan Özbekistanlı Ablu Settar, hacc yolunun kendisi için hiç problem olmadığını, Allah Resulü'nü gidip görünce bütün yorgunluğunu attığını ifade etti.

Emekli olduğunu, yol boyunca bisikletinin her türlü arızasını kendisinin giderdiğini kaydeden Settar, "Ailem Özbekistan'da yaşıyor. Daha önce bir umre, 4 kez bisikletle Hacca gittim. Geçmiş dönemde yollarda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Hacca gittiğimi öğrenen Türkler bana çok yardımcı oluyor. Türk insanı gerçekten çok farklı. Bugün bile yoldan geçerken tanıştığım dostların ısrarı ile Of'ta konaklayacağım." açıklamasında bulundu.

sumeyye
Wed 2 June 2010, 12:59 pm GMT +0200
Esselamu aleykum masaAllah Rabbim (c.c.) mükafatini versin insaAllah..