- 4x4 araçlar gibi hareket ediyorlar

Adsense kodları


4x4 araçlar gibi hareket ediyorlar

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
neslinur
Thu 1 April 2010, 01:05 am GMT +0200


Fillerin yürüyüşü üzerine araştırma yapan İngiliz bilim adamları, bu dev hayvanların dört çeker araç gibi hareket ettiğini tespit etti.

-Fillerin yürüyüşü üzerine özel kameralarla araştırma yapan İngiliz bilim adamları, bu dev hayvanların dört çeker araç gibi hareket ettiğini tespit etti. Londra Üniversitesi Kraliyet Veteriner Koleji'nde görevli John Hutchinson ve ekibi, '4 ayaklı tüm hayvanların ön ayaklarını fren, arka ayaklarını ise hız kazanmak için kullandığı' tezini çürüttü. Araştırma, fillerin bacaklarının dört çeker bir arazi taşıtının tekerleği gibi hareket ettiğini, hayvanın her bacağını hız kazanmak ve fren yapmak için kullanabildiğini ortaya koydu.

Fillerin yürüyüşü üzerine özel kameralarla araştırma yapan İngiliz bilim adamları, bu dev hayvanların dört çeker araç gibi hareket ettiğini tespit etti. Londra Üniversitesi Kraliyet Veteriner Koleji'nde görevli John Hutchinson ve ekibi, '4 ayaklı tüm hayvanların ön ayaklarını fren, arka ayaklarını ise hız kazanmak için kullandığı' tezini çürüttü. Araştırma, fillerin bacaklarının dört çeker bir arazi taşıtının tekerleği gibi hareket ettiğini, hayvanın her bacağını hız kazanmak ve fren yapmak için kullanabildiğini ortaya koydu.

Zaman