- 250 Kuran Hafızı Ödüllendirildi

Adsense kodları


250 Kuran Hafızı Ödüllendirildi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafizvuslat
Tue 24 November 2009, 05:08 pm GMT +0200



Cibaliya’da iki yılda yetiştirilen hafız sayısının bini aştığını belirten Hamas...



Cibaliya mülteci kampındaki el-Ömer Camii'nde dün (23 Kasım Pazartesi) İslamî Direniş Hareketi (Hamas) ile Kur'an ve Sünnet Merkezi'nin koordineli olarak düzenlediği bir törende 250 Kur'an hafızı ödüllendirildi.

Törene milletvekili Muhammed Şihab, Cibaliya Belediye Başkanı Muhammed el-Kanu' ve Hamas'ın Gazze'nin kuzey bölgesi liderlerinden Ali el-Bateş'in yanı sıra toplumun ileri gelen önemli şahsiyetleriyle öğrenci velileri ve kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Hamas'ın önde gelen liderlerinden Ali el-Bateş şöyle dedi: “Bu ümmetin eğriliği ve yanlış gidişatı ancak Kur'an ile düzelebilir. Kur'an hafızları Allah'ın izniyle özgürlük ve zafer nesli olacaktır.”

Gazze'de faaliyet gösteren Kur'an hıfz merkezlerinden yılda 13 bin bay ve bayan hafız mezun olduğunu söyleyen el-Bateş, “Bu rakam, bu halkın başında Allah'ın kitabına önem veren ve anlaşılıp yaşanması için çaba gösteren hikmetli bir yönetici kadrosunun var olduğunu gösteriyor” dedi.

El-Bateş devamla, bu güzel çabayı ortaya koyanlarla buna destek veren ve bu güzel yürüyüşü birlikte sürdüren herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Cibaliya'nın mezun ettiği binden fazla Kur'an hafızı arasında iki oğlunu şehit veren 47 yaşındaki bir şehit annesi de var.

fiem

beyzanur
Tue 24 November 2009, 05:38 pm GMT +0200
Maşaallah ne kadar güzel Allah kelamını hıfzetmek rabbim razı olsun inş
Paylaşım için teşekkür ederim