- 2016 AÖF Tek Ders Ne Zaman?

Adsense kodları


2016 AÖF Tek Ders Ne Zaman?

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Sat 25 June 2016, 05:59 pm GMT +0200
2016 AÖF Tek Ders Ne Zaman?

AÖF tek ders sınavı yaklaşırken pek çok soru merak ediliyor. Tek ders sınavı ücretli olmayacak ve herhangi bir başvuru yapılmayacak.

Anadolu Üniversitesi’nden mezun olmak isteyenler sıraya girmiş durumda. AÖF tek ders sınavı ücretli mi diye merak eden öğrencileri müjde geldi. AÖF tek ders sınavı için herhangi bir ücret ödenmeyecek. AÖF Tek Ders Sınavı başvuruları ne zaman başlayacak sorularına ise Anadolu Üniversitesi cevap verdi. En çok merak edilen sorulardan bir tanesi AÖF tek ders sınavı ücretli mi olacak? Yapılan açıklamada AÖF öğrencilerinin AÖF tek ders sınavı için ekstra bir ücret ödemelerine ve başvuru yapmalarına gerek yok. Ancak AÖF tek ders sınavı hakkında dikkat edilmesi gereken pek çok detay bulunuyor.

AÖF tek ders sınavı 16 Temmuz cumartesi günü gerçekleşecek. Sınav, Samsun, Van, Trabzon, İstanbul, Gaziantep, Eskişehir, Antalya, Ankara, Adana, Diyarbakır, Bursa, Erzurum illerinde yapılacak. Anadolu Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre tek ders sınavına girecek kişiler AÖF öğrenci giriş sisteminden bilgilerini sürekli takip etmeleri gerekiyor. Sınav merkezlerinde değişiklik yapmak isteyenlerin bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Aksi taktirde belirlenen yerde sınava girmeleri gerekecektir.

AÖF tek ders sınavı için başvuru yapmaya yada ücret ödemeye gerek bulunmamaktadır. Öğrenciler merak ettikleri soruların cevaplarını 444 10 26 numaralı telefondan AÖF bürolarına bağlanabilir.
 
AÖF Tek Ders İşlemleri – Anadolu Üniversitesi Öğrenci Giriş
 
AÖF Öğrenci Giriş İçin Tıklayınız

Ajansera