- 16 Nisanda Ülkemiz Referanduma Gidiyor

Adsense kodları


16 Nisanda Ülkemiz Referanduma Gidiyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sat 11 February 2017, 03:35 pm GMT +0200
Referandum tarihi netleşti!

YSK kararını verdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne geçişi öngören Yeni Anayasa tekilifini onaylamasının ardından siyasi isimlerden farklı tarih için açıklama gelse de, YSK'nın referandum tarihi için kararı bekleniyordu.Cumhurbaşkanlığı Sistemi için Yeni Anayasa Teklifi TBMM Genel Kurulu'ndan geçtikten sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulmuştu. Cumhurbaşkanı'nın onayından sonra insanlar; Referandum ne zaman yapılacak? sorusunu soruyordu.Onayın ardından siyasi isimlerden Nisan Ayı'nın ortası için referandum tarihi gelmiş, fakat kesinleşmemişti. Beklenen açıklama nihayet Yüksek Seçim Kurulu'ndan geldi.Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Güven, az önce yaptığı açıklama ile 16 Nisan 2017 tarihini kesin tarih olarak açıkladı. Yani Cumhurbaşkanlığı Sistemi için Yeni Anayasa Referandumu 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak.

R.haber

Sevgi.
Sat 11 February 2017, 04:35 pm GMT +0200
Aleyna ve aleykümselam bu seçim diğer seçimlerden farklı ve önemlidir sonucun hepimize hayr getirmesini diliyoruz inşaAllah

HALACAHAN
Sat 11 February 2017, 05:53 pm GMT +0200
Ulkemize hayirlinugurlu olsun

RAMAZAN 7/D
Sat 11 February 2017, 07:51 pm GMT +0200
Es Selamün Aleyküm . Bu millet Asya Hunlarından beri bu yeni teklif edilen sistemin benzerleriyle yönetilmiştir . Rabb'im hayırlı sonuçlara ulaşmayı bu milletin evlatlarına nasip etsin .

ALLAH cc razı olsun

Rüveyha
Sun 12 February 2017, 12:29 am GMT +0200
Referandum da hangi sonuç çıkarsa çıksın, ülkemiz için hayır getirmeye vesile olsun inşallah

Bilal2009
Sun 12 February 2017, 09:47 am GMT +0200
Ve aleykümüsselam . Ülkemizin yükselmesi İslam'ın yükselmesi demektir ve bu çok açıktır. O yüzden yapılacak her şey İslam 'ı ve Müslümanları da etkileyecektir . Rabbim bu referandumu hayırlara vesile kılsın. Rabbim paylaşım için razı olsun.

HALACAHAN
Sun 12 February 2017, 05:09 pm GMT +0200
Son sozu halk soyleyecektir ve eminim en guzle sonuç cikacaktir sandiklerdan