- 109 yıllık camide 25 yıllık gelenek

Adsense kodları


109 yıllık camide 25 yıllık gelenek

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
sumeyye
Fri 20 April 2012, 01:52 pm GMT +0200
109 yıllık camide 25 yıllık gelenek


Bartın'daki Şadırvan Camii'nde 25 yıldır kutlu doğum haftasında vatandaşlara ikramda bulunuluyor
Bartın kent merkezindeki 109 yıllık tarihi Şadırvan Camii'nde 25 yıldan beri kutlu doğum aşı ikram ediliyor. Bu yılki Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında da Bartın Şadırvan Camii önünde vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Şadırvan Camii'nde düzenlenen kutlu doğum töreninde, öğle namazı öncesi Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunmasından sonra Bartın Müftüsü İsmail Bayrak tarafından 'Kardeşliği O'ndan Öğrendik' konulu vaaz verildi. Öğle namazından sonra Necati Yaman isimli hayırseverin katkılarıyla Şadrıvan Camii İmam Hatibi İbrahim Azaklı, müezzin Feridun Gök ve görevliler tarafından yaklaşık bin kişiye kutlu doğum aşı ikram edildi.

Bartın Müftüsü İsmail Bayrak ve Müftü Yardımcısı Rıdvan Karataş, konuşmalarında Kutlu Doğum Haftası boyunca düzenledikleri etkinliklere yapılan katkı ve etkinliklere gösterilen iştiraklerden dolayı teşekkür ettiler. Bu yılki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin de coşkulu bir şekilde geçtiğini ifade eden Müftü İsmail Bayrak peygamber sevgisinin salonlara sığmadığını, birbirinden farklı düzenledikleri etkinliklere büyük ilgi gösterilmesine bir kez daha şahit olmanın sevincini yaşadıklarını sözlerine ekledi. Cami İmam Hatibi İbrahim Azaklı tarafından yapılan duanın ardından sona eren programda, günün anısına Şadırvan Camii bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Dünya Bülteni