- Yiyecekler tedavi eder

Adsense kodları


Yiyecekler tedavi eder

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Tue 31 August 2010, 02:03 pm GMT +0200
   
Yiyecekler tedavi eder

Hastalara, kendilerinde ortaya çıkan rahatsızlıkların hiçbir şekilde yiyeceklerle alakalı olmadığı söylenir. Dermatologlar aknelerin yiyeceklerle alakalı olmadığını iddia ederler; roma­tizmal hastalıklarla uğraşanlar romatizmal artritin yiyecekle alakalı olmadığını iddia ederler; dahiliyeciler rahatsız edici ve yangılı mide, bağırsak hastalıklarının yiyecekle alakalı olmadığını iddia ederler. Hatta kardiyologlar bile birikmiş kanıtlara rağmen, damar sertliğinden bütünüyle kaçınılabileceğini kabul etmeye yanaşmazlar. Çoğu hala, koroner damar rahatsızlık­larının ve anjinin bıçak altına yatmayı gerektirdiğine ve bes-lenmesel müdahalelerle düzeltilemeyeceğine inanırlar. Birçok doktorun hastalıkları doğal, beslenme müdahaleleri yoluyla tedavi etme konusunda deneyimi yoktur; bundan haberi olma­yan doktorlar ise bunun imkansız olduğu konusunda ikna olmuşlardır.

Diyetten Kaynaklanan Ve Sık Görülen Hastalıklar

akne alerji anjin

apandisit astım arterit

ateroskleroz kabızlık kolonik polipler

diyabet (yetişkin) divertikuloz esophagitis

fibromiyalji safra taşlan gastrit

gut baş ağrısı hemoroid

hipoglisemi sendromları yüksek tansiyon sindirim bozukluğu

rahatsız bağırsak sendromu böbrek taşları maküler dejenerasyon

kas-iskelet ağrısı osteoporoz cinsel disfonksiyon

lumbar omurga sendromları felç rahim fıbro idleri


Deneyimlerime dayanarak, sadece aşırı kiloya ve bizim rahatsızlıklara neden olan diyetimize bağlı astım gibi bildik rahatsızlıklar değil, bu hastalıklar da çoğu vakada üst-düzey beslenme şekilleriyle iyileştirilebilir. Astım, iyileştirilemez diye düşünülen ve benim düzenli bir şekilde çözüldüğünü izlediğim rahatsızlıklara bir örnektir.

Hastalarım bu rahatsızlıklardan, radikal diyetsel değişimler yoluyla tamamen ve tahmin edilebilir bir şekilde kurtulmuş­lardır. Kendi sağlıkları ve iyilikleri için sorumluluk alabilecek yeni hastalarla tanışmak beni mutlu eder.

Kendi bedeninizin bilgeliğiyle yaratılan yeni sizi izleye­bilirsiniz ve bu yeni siz bütün vücut sisteminizde ve organlarınızda tezahür edecektir; daha iyi işlemeye başlayacak bey­niniz dahil. Depresyon, bitkinlik, endişe ve alerjiler de bu yan­lış diyetimizle bağlantılıdır. Vücudumuz doğru şekilde beslen­diğinde beyin ve bağışıklık sistemi strese karşı daha rahat karşı koyabilir.

Ben ne bir araştırmacı bilim adamıyım ne de profesyonel bir yazar. Yılda en az beş bin hasta gören bir doktorum. Bu hastalarla çalışıp onları, başkalarının onlardan istediklerinden daha fazlasını yapmaları konusunda motive edip eğitiyorum. Hastalarımda ortaya çıkan