- Toronto’da ilk Ramazan çadırı

Adsense kodları


Toronto’da ilk Ramazan çadırı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Mon 23 July 2012, 04:30 pm GMT +0200
TORONTO’DA İLK DEFA RAMAZAN ÇADIRI KURULDU    
   
Son yıllarda festival ve kültürel faaliyetler sayesinde Türk kültürüyle tanışan Toronto’da, bu yıl Ramazan çadırı kuruldu.
 


Toronto’da ilk Ramazan çadırı

Son yıllarda festival ve kültürel faaliyetler sayesinde Türk kültürüyle tanışan Toronto’da, bu yıl Ramazan çadırı kuruldu. Dicle İslâm Vakfı tarafından ilk kez bu yıl kurulan Ramazan çadırında, Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı faaliyetler düzenlenecek. Toronto Ramazan Etkinlikleri Koordinatörü Mehmet Gül, çadırda sadece Anadolu Türklerinin değil, Azeri, Kazak, Türkmen ve Kerkük Türkleri ile Kanada toplumundan Müslümanların da oruç açacağını söyledi. Gül, “Amacımız, Ramazan’ın güzelliklerini yaşamayı özleyen kardeşlerimize bu havayı teneffüs ettirmek” dedi.

yeniasya

sumeyye
Tue 24 July 2012, 05:27 am GMT +0200
s.a.. ; Maşaallah , kendi ülkemizden uzak olan farkli ülkelerdeki kardeşlerimiz için çok güzel ve manevi lezzeti yüksek olur..Rabbim c.c devamini getirsin inşaallah..

reyyan
Tue 24 July 2012, 08:24 am GMT +0200
a.s.., amin inş. İnsan kendi memleketinden başka yerlerde Ramazanı şerifi geçirince daha çok hissediyor gurbetin zorluğunu, neyse ki biliyoruz hepimiz gurbetteyiz asıl vatanımıza bir gün gideceğimizi (: