- Ramazan'ın en güzel hediyesi: Kulûbu'd-Dâria

Adsense kodları


Ramazan'ın en güzel hediyesi: Kulûbu'd-Dâria

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 17 July 2012, 12:40 pm GMT +0200
Ramazan'ın en güzel hediyesi: Kulûbu'd-Dâria

Mübarek Ramazan ayının solukları, neşesi ve sevinci bizlere ulaşmaya başladı. Medya da Ramazan'ın ruhuna uygun yayınlarla okurunu sevindirmeye çalışıyor. Bu Ramazan'ın medyadaki en güzel hediyesi ise Bugün gazetesi'nin verdiği Kulûbu'd-Dâria olmalı.

Ramazan ayı, bereketi ile geliyor. medyaya da farklı yansıyor. Kampanyalar, promosyonlar farklı dinî eserleri okurla buluşturuyor. Bereketi ve rahmetiyle gelen mübarek ayda birçok gazete, okurlarına Ramazan'a özel hediyeler veriyor. Star Gazetesi, Mehmet Emin Ay'ın sesiyle Kur'an-ı Kerim ve Diyanet Vakfı Meali, Kâbe İmamı Mahir Muaykili'den Hatim Cüzü, 30 bölümde Peygamber Efendimiz'in hayatı, Riyazü's-Salihin'in tamamının yer aldığı Sesli İslam Kültür Hazinesi setini; Sabah Gazetesi, 19 kupona rahle boy Kur'an-ı Kerim, Arapça Türkçe okunuşlu ve mealli Kur'an-ı Kerim'ler; Yeni Asya Gazetesi ise Risale-i Nur Külliyatı'ndan 'Küçük Sözler' kitabını hediye ediyor.

Bu kampanyalardan en özeli ise M. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin derlediği, El - Kulûbu'd-Dâria (Yakaran Gönüller) eseri.

Bugün Gazetesi, M. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin derlediği, El - Kulûbu'd-Dâria'yı, abone olan tüm okurlarına, Büyük cevşen ilaveli 760 sayfalık genişletilmiş son haliyle hediye ediyor. M. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin farklı dua kaynaklarından derlediği, tasnif ve tashihini bizzat kendisinin yaptığı El - Kulûbu'd-Dâria, Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin sürekli okuduğu ve okunmasını tavsiye ettiği dualarla, Hz. Ebubekir (ra), Hz. Ali (ra), Abdulkadir Geylani Hazretleri gibi pek çok kıymetli İslam büyüğünün dualarını kapsıyor. Eserde, çeşitli hal ve şartlarda okunacak dualar ile, günlük ve haftalık okunacak dualar yer alıyor.

zaman

hafiza aise
Tue 17 July 2012, 01:25 pm GMT +0200
Ramazan bereketiyle geliyor her yıl. Barekallah. Ne olursa olsun insanlar mübarek gün ve gecelere saygılılar çok şükür.Bire on mükafat verilen böylesi özel günlerde amel defterlerimizi hayırlarla doldurmak bizlere büyük lütuf. Bu lütufları ayıkıyla değerlendirebilmek ümidiyle.