- Namaz Gönüllüleri 2012yi Namaz Yılı ilan etti

Adsense kodları


Namaz Gönüllüleri 2012yi Namaz Yılı ilan etti

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Wed 11 January 2012, 12:38 am GMT +0200

Namaz Gönüllüleri 2012'yi Namaz Yılı ilan etti




Namaz Gönüllüleri Platformu, 2012 yılını ‘Namaz Yılı’ ilan etti.

Namaz Gönüllüleri Platformu, 2012 yılını ‘Namaz Yılı’ ilan etti. Yıl boyu düzenlenecek programlarda namazın önündeki tüm engellemelerin kaldırılması için çalışacak olan platform, okullarda, işyerlerinde ve AVM’lerde mescid açılmasını istiyor.

2006 yılından bu yana Türkiye ve dünyanın pek çok bölgesinde “Namazla Diriliş Programları” düzenleyen Namaz Gönüllüleri Platformu, 2012 yılını “Namaz Yılı” ilan etti. Duyurusu 22 Ocak’ta Ankara Kocatepe’de Namaz Gönüllüleri’nin bir araya gelmesiyle yapılacak Namaz Yılı’nda Namaz’ın önüne konan engeller vurgulanıp İslâm aleminin iki yarası olan Ayasofya ve Kudüs hatırlatılacak.

“NAMAZSIZLIK HASTALIĞI DEVAM EDİYOR”

Akit’e konuşan Namaz Gönüllüleri Platformu kurucularından İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut, namaz çalışmalarında Türkiye’de epey yol katettiklerini belirterek “5 yılı geride bırakmamıza rağmen hâlâ çok ciddi ilgi ve heyecan var. Namazsızlık hastalığı devam ettiği müddetçe bizim çalışmalarımız sürecek. Hedefimiz namazsız bir kardeşimiz kalmayıncaya kadar çalışmak. Çünkü ahirette imandan sonra ilk soru namazdan olacak” dedi.

“AYASOFYA VE MESCİD-İ AKSA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”


İstanbul’daki Ayasofya ve Kudüs’teki Mescid-i Aksa’nın bütün İslâm alemi için büyük önem taşıdığını belirten Bulut, “Ayasofya’nın ibadete açıldığı günün, bizim ayaklarımızdaki prangaların çözüldüğü gün olacağına inanıyoruz. Ülkemizin asıl normalleşeceği gün o gündür. Bu, milletçe özgürlüğümüzün simgesi olacaktır. Ümmetin selamete erdiği gün ise Mescid-i Aksa’nın işgalden kurtulduğu gündür” diye konuştu.

Yeni Akit

sümeyra
Wed 11 January 2012, 07:27 am GMT +0200



      Namazsızlık hastalığı devam ettiği müddetçe bizim çalışmalarımız sürecek. Hedefimiz namazsız bir kardeşimiz kalmayıncaya kadar çalışmak. Çünkü ahirette imandan sonra ilk soru namazdan olacak” dedi.


   Hakiki iman,başkalarının derdiyle dertlenebilmeyi gerektirir.. Hepimizin hedefi bu olmalı..Rabbimizin ve Efendimiz s.a.v. in sevgisini,muhtaç gönüllere duyurabilmek..İnşaallah,Rabbimin tevfik ve inayeti,bu yönde gayreti olan herkesin üzerine olsun..Rabbim razı olsun bu kardeşlerimizden..

SevD@_GüLü
Wed 11 January 2012, 02:51 pm GMT +0200
evet sumeyra bacım amin inşAllah ....
Allah razı olsun...