- Kan bağışı kampanyası

Adsense kodları


Kan bağışı kampanyası

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Tue 26 October 2010, 01:47 pm GMT +0200
AGİAD-Kızılay işbirliğinde kan bağış kampanyası

Türk Kızılayı ile Aksaray Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (AGİAD) işbirliğinde Cumhuriyetin 87. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla üç gün sürecek olan kan bağışı kampanyası başlatıldı.

 Kan bağış kampanyası ile ilgili açıklama yapan Kızılay Aksaray Şubesi Başkanı Ahmet Ağaçlı, "Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Dünyadaki uygulamalar ve araştırmalar göstermektedir ki, en güvenli kan gönüllü, karşılık beklemeyen, düzenli kan bağışçılarından elde edilmektedir. Çünkü onların, potansiyel olarak HIV (AIDS), Hepatit virüsleri gibi yaşamsal tehlikesi olan enfeksiyonları kan alıcılarına bulaştırma riski çok azdır. Milyonlarca insan, hayatlarını tanımadıkları gönüllü kan bağışçılarına borçludur. Hemşerilerimizin kampanyaya katılmalarını önemle rica ediyorum." dedi.

Böyle bir kampanyaya ortak oldukları için memnuniyetlerini dile getiren AGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Reha Güven "26, 27 ve 28 Ekim 2010 tarihlerinde sürecek olan kan bağışı kampanyası ile Cumhuriyetin 87. yılını kutlamak ve Türk Kızılay'ına katkıda bulunmak istiyoruz. Üyelerimizin, Aksaraylı diğer işadamlarının ve hemşerilerimizin bizleri destekleyeceklerine inanıyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: Cihan