- İmamlar vaaz ve hutbe için yarışacaklar

Adsense kodları


İmamlar vaaz ve hutbe için yarışacaklar

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Mon 26 September 2011, 08:45 pm GMT +0200

İmamlar vaaz ve hutbe için yarışacaklar...

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak, Din-Bir-Sen ve Mim-Der işbirliği ile yine güzel bir çalışma ile din görevlilerinin saklı kalan ya da imkânsızlık neticesinde kendilerini ifade edemedikleri vaaz ve hutbe konusunda; kendilerine güzel bir fırsat sunan ‘Hutbe yazma ve okuma, vaaz hazırlama ve sunma’ yarışması düzenleyeceklerini söyledi. Merkezi Vaaz Sistemi’nin kaldırılması, din görevlilerine kürsü dokunulmazlığının getirilmesi için atılan adımların ardından böyle bir yarışmanın din görevlileri için bir fırsat olduğunu ifade eden Şenocak, “Sizler her şeyin en güzeline layıksınız” dedi.

DİN GÖREVLİLERİ DAHA DONANIMLI OLACAK

Şenocak, “Bu yarışma sayesinde din görevlileri cemaatiyle bütünleşip, hutbe ve vaaz konusunda çok daha donanımlı ve verimli olacaklar. Bu çalışma tüm din görevlilerimize hutbe ve vaaz konusunda bir teşvik ve ileriye dönük olumlu meyvelere vesile olacak hayırlı bir adım olacak” dedi

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI

Yarışmaya imam-hatip, müezzin- kayyım, Kur’an kursu  ve daire personeli dışında kimse katılamayacak. Vaaz ve hutbe çalışmaları CD ortamında, yazılı olarak posta yoluyla genel merkez ve il temsilcilerine ulaştırılacak. Değerlendirilen eserler DVD ve kitap haline getirilip din görevlilerinin istifadesine sunulacak. Yarışmada başarılı olanlara, umre, bilgisayar, cumhuriyet altını ve para ödülü verilecek. Yarışmaya son katılım tarihi 30 Ekim 2011.

Yeni Akit

mavi derinlik
Mon 26 September 2011, 11:24 pm GMT +0200
     Çok güzel İnşaallah daha iyi hizmetlere ulaşabilmek için vesile olur.. Kendini geliştirmek için eksiği hissetmek gerek.. Bu çalışmada hissttirecektir eksikliği...

saniyenur
Tue 27 September 2011, 12:17 am GMT +0200
Hutbe ve vaaza teşvik amacıyla çok güzel düşünülmüş. Özellikle dvd ve kitap şeklinde din görevlilerin istifadesine sunulması daha da faydalı olmuş. Düzenleyenlerden Rabbim razı olsun inş.

sümeyra
Tue 27 September 2011, 01:29 am GMT +0200


    Diyanet İşleri hergün bir yenilikle şaşırtıyor bizi..Maşaallah..Rabbim hayırlı hizmetlerini daim eylesin..