- Hurma şeker ihtiyacınızı karşılar

Adsense kodları


Hurma şeker ihtiyacınızı karşılar

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Tue 24 July 2012, 07:59 am GMT +0200

Hurma şeker ihtiyacınızı karşılar





Türkiye'de geçireceği bir haftalık dönem içinde en çok iftarları, sahurları ve Ramazan etkinliklerini merak eden Norhan'a aynı zamanda bir tıp doktoru olduğu için orucun sağlığa etkisini, iftar ve sahur yemeklerinin nasıl olması ve neler yemek gerektiğini

   Orucun vücuttan zararlı maddeleri attığını ve vücuda az yemek yemeyi öğrettiğini hatırlatan Norhan, sahurda hafif yiyecekler yemek gerektiğini söylerken çaya da yer veriyor menüde: "İlk defa çayı Türkiye'de içtim ama gördümki burada herkes çay tiryakisiymiş. Sahurda çay içilebilir. Amerika'da tatlıların yanında ve meyvelerle yediğimiz ama sizin her öğünde yediğiniz yoğurt da sahur için bir tercih olabilir" diyor. İftar için ise öncelikle sıcak ve sulu bir şeyler ile mideyi uyandırmak gerektiğini söylüyor.

Yeni Şafak

sumeyye
Tue 24 July 2012, 08:36 am GMT +0200
s.a.. ; hurma hem doğal hemde sağlik açisindan birçok faydasi var..Ramazan'da diğer tatlilara oranla hurma ile şeker ihtiyacini karşilayabiliriz..Hatirlatma için Rabbim c.c razi olsun..

hafiza aise
Tue 24 July 2012, 02:33 pm GMT +0200
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuh ; baktığımız zaman Efendimiz ve ashabı sadece tatlı ihtiyacı için değil karınlarını doyurmak içinde hurmayı tüketirlermiş. Aynı zamanda tokluk hissi veren bir nimet. Rabbimize bize verdiği nimetler için ne kadar şükretsek azdır.

SevD@_GüLü
Tue 24 July 2012, 09:07 pm GMT +0200
Bizleri bilgilendirdiğiniz için ALlah razı olsun...