- Erzurum Müftülüğü'nden, takdirlik etkinlikler

Adsense kodları


Erzurum Müftülüğü'nden, takdirlik etkinlikler

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Fri 22 July 2016, 06:22 pm GMT +0200
Erzurum Müftülüğü'nden, takdirlik etkinlikler



15 Temmuz gecesi yaşanan menfur olay sebebiyle vatandaşlarımızın menevi motivasyonunu sağlamak amacıyla merkezi camilerde sabah namazı öncesi tesbihat ve dua yapılıyor.

Söz konusu olay sonrası özellikle İl Merkezinde bulunan Lalapaşa Camii başta olmak üzere son üç gündür Teheccüt namazları kılınmakta ve ardından kılınan sabah namazı sonrası tesbihatlar ve dualar yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müftü Vekili Celal BÜYÜK şunları söyledi “ Öncelikle 15 Temmuz gecesi Milletimize yaşatılmak istenen bu olayı kınıyorum. Bizler din görevlisi olarak ilk andan itibaren halkımızı kendi hukukunu korumaya davet ettik. Gece boyunca İl genelinde bulunan tüm camileri açtık ve selalar ile vatandaşımızı uyardık. Bundan böyle özellikle Merkez camilerimizi sabaha kadar açık tutuyoruz. Sabah namazı öncesi saat 02:00’da camilerimizde teheccüd  namazı kılınıp ve ardından sabah namazı sonrası tesbihatlar ve dualar ile Ülkemizin birliği ve felahı için kıyamda bulunuyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı camilerimize davet ediyorum.” Dedi.

dini haberler