- Bilişim Zirvesi başlıyor

Adsense kodları


Bilişim Zirvesi başlıyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Tue 28 September 2010, 09:58 pm GMT +0200

Bilişim Zirvesi başlıyor

Türkiye’nin en büyük bilgi, iletişim ve eğitim platformu Bilişim Zirvesi, 4-5 Ekim'de İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

“Oyun Yeniden Başlıyor” Ana Tema Günü’nde dünyanın en etkili üç küresel düşünürü dünyayı nasıl bir geleceğin beklediğini anlatacaklar.

Wired Dergisi’nin efsanevi, aykırı ve sıradışı kurucusu ve editörü, Ağ Ekonomisi ve Siber Kültür Uzmanı Kevin Kelly, İngiltere Başbakanlarından Tony Blair’in Danışmanı, İnovasyon ve Yaratıcılık Alanlarının Lider Otoritesi, New York Times Tarafından Yılın En iyi Fikrini Üreten Kişi olarak ödüllendirilen Charles Leadbeater ve Birleşmiş Milletler Bilgi - İletişim Teknolojileri Gelişimi Küresel Birlik Birimi üst düzey danışmanı Dennis Anderson kuralların değiştiği 21. yüzyılın ikinci 10 yılında değişen senaryolardaki yeni rollere ışık tutacaklar.

Küresel düşünürlerin yanı sıra Kaspersky Lab CEO’su ve bilim adamı Eugene Kaspersky, dünyada enerji tasarrufunun giderek yükselen bir değer olması ve alternatif enerji arayışlarının arttığı günümüzde düşük maliyetli, çevreyi koruyan, enerji tasarrufu sağlayan elektrikli araba üretimi konusunda girişimlerde bulunan girişimci ve fütürist Alphan Manas ve bilgisayar mühendisliği mesleğini profesyonel olarak uzun yıllar sürdüren ve son yıllarda da teknolojinin sosyal hayata ve sanata olan etkileri üzerine araştırma, fikir ve yazılar üreten araştırmacı, yazar Zafer Kurdakul da konuşmacı olarak yer alacak.