- Alkol hayatını kararttı

Adsense kodları


Alkol hayatını kararttı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Mon 30 July 2012, 12:50 pm GMT +0200
Alkol hayatını kararttı

Televizyon dünyasının yıldızları alkol ve uyuşturucuyla bitme noktasına geliyor, tabiri caizse bir yıldız gibi medya dünyasından kayıyor.

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz de alkol nedeniyle zor günler geçiriyor. Takvim gazetesinde yer alan habere göre İdiz, önceki gün Çeşme Alaçatı'da içki içip müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle kaldığı otelden çıkarıldı. Elinde bavuluyla gündüz bir restorana gidip 40 derece sıcakta rakı içmeye devam etti ancak kendinden geçip uyumaya başladı. Garsonların yardımıyla yerinden kalkıp yürüyebilen İdiz'in çaresizliği dikkat çekti. Zor anlar yaşayan sanatçının cebinden yol parası bile çıkmadı. Alkol nedeniyle birçok defa işinden olan sanatçı 2004'te 'Kınalı Kar' dizisinden, 2007'de de 'Salıncakta İki Kişi', 'Evliliğe Gelince' tiyatro oyunundan da aynı nedenlerden dolayı ayrılmıştı. "Alkol yüzünden maddî ve manevî çok kaybım oldu." diyen İdiz, bu problemi yüzünden yapımcıların kendisine rol vermek istemediğini itiraf etmişti.


hafiza aise
Mon 30 July 2012, 12:53 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rehametullahi ve berekatuh ; Rabbim bize bir şeyi yasak etmişse bizim iyiliğimiz içindir.Yasaklara uyulmadıgı sürece felaketler kaçınılmaz olur.

Rabbim hidayet nasip etsin inş