- ALES ve KPSS başvuruları bazı il ve ilçelerde uzatıldı

Adsense kodları


ALES ve KPSS başvuruları bazı il ve ilçelerde uzatıldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Tue 5 April 2016, 07:08 pm GMT +0200
ALES ve KPSS başvuruları bazı il ve ilçelerde uzatıldı

ÖSYM, sokağa çıkma yasağı uygulanan Mardin'in Nusaybin, Hakkari'nin Yüksekova, Şırnak'ın İdil, Diyarbakır'ın Sur ve Silvan ilçeleri ile Şırnak merkezde, ALES ve KPSS Lisans'a başvuru süresini 13 Nisan'a kadar uzattı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), sokağa çıkma yasağı uygulanan Mardin'in Nusaybin, Hakkari'nin Yüksekova, Şırnak'ın İdil, Diyarbakır'ın Sur ve Silvan ilçeleri ile Şırnak merkezde, ALES ve KPSS Lisans'a başvuru süresini 13 Nisan'a kadar uzattı.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, 17 Mart'ta başlayan 2016 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar Dönemi başvurularının dün sona erdiği, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans başvurularının ise bugün sona ereceği hatırlatıldı.

ALES ve KPSS Lisans'a başvuru tarihleri aralığında, sokağa çıkma yasağı uygulanan Mardin'in Nusaybin, Hakkari'nin Yüksekova, Şırnak'ın İdil, Diyarbakır'ın Sur ve Silvan ilçelerinde ve Şırnak merkezde görevli kamu görevlileri ile bu yerleşim yerlerinde ikamet eden diğer adaylar için başvuru süresinin 13 Nisan'a kadar uzatıldığı bildirildi.

aa

Alican 7-B
Tue 5 April 2016, 08:41 pm GMT +0200
Selamun Aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü. Ülkemiz eşitlik ülkesi cumhuriyet ülkesi olduğu için çok güzel bir uygulama olmuş. Sokağa çıkma yasağı olan yerlerde sınav başvurularının uzatılması. Rabbim paylaşım için razı olsun.