- 10 Kur’ân kursu talebesi şehit

Adsense kodları


10 Kur’ân kursu talebesi şehit

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Mon 24 October 2011, 11:36 pm GMT +0200
Çöken Kur’ân kursunda 10 öğrenci şehit
   
DİYANET İşleri Başkanlığı, Van’da meydana gelen depremde 30-40 kişi kapasiteli Arvasi Kur’an Kursu’nun bulunduğu yerin tamamen çöktüğünü, 10 erkek öğrencinin vefat ettiğini ve muhtemelen 4 veya 5 öğrencinin enkaz altında olduğu bilgisinin alındığını bildirdi.
 

10 Kur’ân kursu talebesi şehit

DİYANET İşleri Başkanlığı, Van’da meydana gelen depremde 30-40 kişi kapasiteli Arvasi Kur’an Kursu’nun bulunduğu yerin tamamen çöktüğünü, 10 erkek öğrencinin vefat ettiğini ve muhtemelen 4 veya 5 öğrencinin enkaz altında olduğu bilgisinin alındığını bildirdi. Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, depremin hemen ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in, Van İl Müftülüğünü bizzat arayarak gerekli talimatları verdiği ve Görmez başkanlığında tüm birim amirleriyle bir toplantı yapılarak kurumun Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinin oluşturulduğu belirtildi. Diyanet, Van merkezde yaklaşık 15 caminin hasar gördüğünü, bazı camilerin minarelerinin yıkıldığını bildirdi.

yeniasya

mavi derinlik
Tue 25 October 2011, 12:07 am GMT +0200
Ölüm hakdır.. Vakti bellidir.. Ne mutlu onlara ki böyle kutlu bir yerde bulundukları esnada Rabbimiz ecellerini nasip etti.. Rabbimiz mübarek eylesin İnşaallah şehadetlerini.. Bizlere de son nefesimizde şehadetimize vesile hal üzere olmamızı nasip eylesin İnşaallah..

rahmet
Tue 25 October 2011, 07:03 am GMT +0200
 Ne mutlu ki Onlara Allah yolundayken emaneti teslim ettiler.ALLAH CC.gani gani rahmet eylesin.Mekanları Cennet
olsun.