- Migren ağrısına 3 Aspirin

Adsense kodları


Migren ağrısına 3 Aspirin

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
zahdem
Fri 16 April 2010, 05:45 pm GMT +0200


İngiltere’dekİ Oxford Üniversitesi şu ana kadar yapılmış bütün araştırmaları inceleyerek 3 Aspirin’in migren ve şiddetli baş ağrısına iyi geldiğini ortaya çıkardı.

Toplam 4 bin 222 hastanın dahil olduğu 13 farklı araştırmayı ve test sonuçlarını inceleyen uzmanlar baş ağrısı sırasında Aspirin dozajının arttırılması durumunda rahatsızlığın giderileceğini açıkladı. Normalde arka arkaya 2 Aspirin alması önerilirken, araştırmalara katılan hastaların yüzde 25’inin bu sınırı geçerek 3 Aspirin (yaklaşık 1000mg) aldıktan sonra iyileştikleri belirtildi. Uzmanlar ayrıca 3 Aspirin’in baş dönmesi, kusma ve ışığa karşı duyarlılık gibi migren belirtilerini ortadan kaldırdığını söyledi.

rabia
Fri 16 April 2010, 06:34 pm GMT +0200
Esselamu aleykum;
Gerçekten ilginçmiş asprinin kanı sulandırdığını duymuştum, böyle bir etkisi de varmış fakat bence bunun aynı zamanda zararlarını da düşünmek gerek.Aspirinin bilinen yan etkilerinin yanı sıra farklı etkileri ve zararlarıda meydana gelebilir.
Paylaşım için Allah razı olsun...