> Forum > ๑۩۞۩๑ İlim Dünyası Online Dergi Dünyası ๑۩۞۩๑ > Semerkand Aylık Aile Dergisi > Sizden Gelenler > Sizden gelenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizden gelenler  (Okunma Sayısı 591 defa)
24 Eylül 2011, 16:53:44
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« : 24 Eylül 2011, 16:53:44 »



SİZDEN GELENLER

Ocak 2010 52.SAYI

LÜTFEN BU YOZLAŞAN DÜNYADA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN


Sevgili Semerkand Aile Çalışanları, öncelikle bizlere her ay bu güzel hediyeyi gönderdiğiniz ve bu yaşanılmayacak derecede kötüleşen dünyada bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah (c.c) hepinizden razı olsun. İki yıl gibi az bir zamanda sizleri o kadar çok sevdik ve sizlere o kadar çok bağlandık ki ömrümüzün sonuna kadar ayrılmamak için elimizden geleni yapacağız. Dergimizin içeriği o kadar güncel ve sade ki elimize aldığımızda bırakamıyoruz. Çok akıcı, aynı zamanda düşündürücü yazılar hepsi. Bazen unuttuğumuz değerlerimizle, bazen önemini kaybettikten sonra anladığımız şeylerle, bazen de o güzel Semerkand Hatırası köşenizle bize gülümsüyorsunuz. İnsan ilişkilerinin yok denecek kadar azalması, gülen yüzlerin her geçen gün yerini çatık kaşlara bırakması, gençlerin ve çocukların iletişim kopukluğu ve daha bir sürü sorun olan şu dünyada ayakta durmakta zorlandığımız an kapımızı çalıyor ve bunların düzelmesi için sadece “sabret” ve Allah’a sığın”, “dua et” diyorsunuz.

Sizleri dinleyince bizler de o solan çehremizi gül bahçesine çevirmek için ayağa kalkıyoruz ve hep beraber yozlaşan dünyayı düzeltmek için adeta yeniden diriliyoruz. Canım ailem sizleri hiçbir zaman bırakmayacağım ve sizleri her zaman dinleyeceğim. Sizleri çok seviyorum.
Lütfen bu yozlaşan dünyada bizleri yalnız bırakmayın. Çünkü sizler bizimle oldukça bizler yüreğimizdeki aşkla, muhabbetle mücadeleye devam edeceğiz ve asık suratları gülen yüzler haline getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Her zaman beraber olmak dileğiyle… Sizleri çok seviyorum. Allah’a emanet olun…
NECLA BÜYÜKDAĞ / İZMİR

HANİ BİR TOHUM EKERSİN TOPRAĞA

Hani bir tohum ekersin toprağa, tohum toprağın altındayken her yer zifiri karanlıktır onun için; derken güneş parlayan ışığıyla yüzünü gösterir. Tohum kayıtsız kalamaz, toprağı aralar ve “merhaba” der güneşe. Güneşin nazarıyla hayat bulur. Güçsüz bedeni o ışığın tebessümü altında yavaş yavaş büyür ve olgunlaşır ya işte dokuz yıl öncesini ve sonrasını mukayese ettiğimde sizin kıymetinizi daha iyi anlıyorum. Belki olgunlaşmak değil ama en azından bu yolda yürümeye gayret ederken ilim ve irfan ışığı, dergimiz vesilesiyle bizlere kadar ulaşıyor. Bu ışık yolumuzu aydınlatarak bize kolaylıklar sağlıyor. Yolumuzu daha iyi görebilmemize hakkı ve batılı ayırt etmemize yardımcı oluyor.
AMİNE ERSEN / ISPARTA

ÇOK TATLISINIZ

Canım Semerkand Aile dergimiz, çok tatlısın. Seni bu kadar bal, şeker yapan nedir acaba? Semerkand baba gibi. Dertlerimize ilaç gibisiniz, Türkiye’den gelen, yar’dan gelen bir selam bin bir kelamsınız, okudukça gül gibi açılıyorsunuz. Sizinle dünyadan, yıldızlara, kutuplara daha daha ötelere gidiyoruz. Birer Burak mısınız siz bilmem ki. Dergi değil birer ilim deryaları, kalbimizdekilere birer cevapsınız. Biz sizi çok seviyoruz. Mostar’la yeni yeni tanışıyoruz zaten. Osmanlı’yı her zaman merak ettik, çok sevdik. İnşallah Mostar bu ihtiyacımıza bir köprüdür.
SONAY ŞAFFAK / ALMANYA

DOĞRUSU BU KADAR SICAK BİR DERGİ TAHMİN ETMİYORDUM

Selamun aleyküm. Semerkand Aile’si sizlerle yeni tanıştım, doğrusu bu kadar sıcacık bir dergi tahmin etmiyordum. Allah çalışmalarınızı bereketli kılsın. Yolunuz açık ve nurlu olsun. Allah’a emanet olun. Dua ile…
REYHAN ÇELEBİ / İSTANBUL

YALNIZ OLMADIĞIMIZI ANLIYORUZ


Sevgili ailem; Uzakları yakınlaştırıyor, nefretleri sevgiye dönüştürüyor, var olan sevgileri ise daha anlamlı kılıyorsunuz. Ailemizden uzakta olduğumuz bu yıllarımızda bize ailemizin sıcaklığını, sevgisini hissettiriyorsunuz. Gurbette iken yalnız olmadığımızı anlıyoruz.
Evet… Anne kokusu dünyanın en güzel kokusudur. Bizim annelerimizin kokusu ise aile dergisinin sayfalarının arasında gizli. Okurken hissediyoruz; buram buram gül kokuyor.
Allah sizlerden razı olsun. Hizmetiniz makbul ve daim olsun inşallah. Selam ve dua ile…
NURGÜL AKSU / AMASYA

ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDERİM

Merhabalar. Ahlaki değerlerin hiçe sayıldığı böyle bir dönemde, insanları iyiye ve güzele yönlendiren çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim.
HAMDULLAH ATAÇ / BATMAN

GEÇEN SENEKİ KAPAK DÜZENİ DAHA SEMPATİKTİ

Rabbimin selamı önce sizin sonra hepimizin üzerine olsun. Geçen ay size bir mektup yazmıştım. Geç kalmıştım o yüzden arkadaşıma netten attırdım. Ama dergide göremedim. Ben de bir Semerkand gönüllüsüyüm. Yalnız Aile dergimiz geç ulaşıyor elimize.
Aynı mektubu yeniden yazmak istemem. Ama bin kere de yazsam size mektup, tek şeyi yazarım; “Çok özverili çalıştığınız belli.” Haddim olmayarak dikkatimi çeken noktaları yazmak istiyorum. Dergimizin geçen seneki kapak düzeni daha sempatikti. Bir de kapağı çok ince, yıpranıyor. Ön kapakta daha dikkat çekici resimler olsa daha iyi tanıtır kendini diye düşünüyorum acizane. Sahabi hanımlar köşesindeki değişiklik beni biraz üzdü. Edebi yazılardan çok, kişinin hakkında daha çok bilgi verirseniz -ki geçen sene daha güzeldi- daha iyi olur. Neden bu kadar ince dergimiz? Hiç yetmiyor inanın. Bir de bu ay amatör kalemler sayfası da yoktu. Ben yazmayı da okumak kadar çok seven bir okuyucunuzum. Müsaade ederseniz diye iki tane amatör demeye bin şahit isteyen şiirimi göndermiştim. Heyecanla açtım dergimi ama bulamadım. Of… Amma da ukalalık yaptım affedin. Ama lütfen yanlış anlamayın çünkü “yapıcı eleştiriye açığız” sözünden güç alarak yazdım bunları. Şiirlerimi yeniden gönderiyorum. İnşallah yayınlarsınız, yoksa da canınız sağ olsun.
HÜZZAM GÖNÜL



[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Sizden gelenler
« Posted on: 28 Mart 2024, 20:25:36 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sizden gelenler rüya tabiri,Sizden gelenler mekke canlı, Sizden gelenler kabe canlı yayın, Sizden gelenler Üç boyutlu kuran oku Sizden gelenler kuran ı kerim, Sizden gelenler peygamber kıssaları,Sizden gelenler ilitam ders soruları, Sizden gelenlerönlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes