> Forum > ๑۩۞۩๑ İlim Dünyası Online Dergi Dünyası ๑۩۞۩๑ > Semerkand Aylık Aile Dergisi > Sizden Gelenler > Sizden Gelenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizden Gelenler  (Okunma Sayısı 649 defa)
05 Ocak 2012, 15:13:42
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« : 05 Ocak 2012, 15:13:42 »



SİZDEN GELENLER

Aralık 2007 27.SAYI

Sevincimi paylaşmak istiyorum

Hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Demiştiniz ya dergide görmek istediğin bir şey olursa yaz. Sizden bir ricam olacak. Dergimizde her ay hamileliğin bir ayını anlatsanız. Ay ay annenin rahatsızlıklarını, fiziki değişikliğini, bebeğin büyüyüşünü. Hamileyken sağlık ve dinimiz açısından dikkat edilmesi gerekenler, bebeğin anne karnındayken başlayan terbiyesi. Hamileyken hangi ibadetlere daha çok dikkat etmemiz gerekir. Aklıma gelmişken sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Hamileyken 9 ay boyunca 9 hatim okumanın çocuğun salih olmasına çok çok faydası var. Ayrıca 9 hatim okunan çocuklar çok zeki oluyor. Bir de hafız olması için bebek dünyaya geldikten sonra kırkı çıkmadan bebek duyacak şekilde sesli bir hatim okumak. Çevremde yapanları tanıyorum gerçekten çok farklı oluyorlar diğer çocuklardan. Her şeyimi sizinle paylaşıyorum sevincimi, endişelerimi, üzüntümü… İyi ki varsınız ve iyi ki bizi dinliyorsunuz. Sizi çok seviyoruz.
Fatma Hamamcı

Pedagog Adem Güneş’in size katılması beni mutlu etti


Ben bu tür aile dergilerinin toplumda ilk eğitilmesi gereken annelere yönelik çok gerekli yayınlar olduğunu düşünüyorum. Önceleri Zaman gazetesinin Ailem ekini internetten takip ediyordum fakat kısa bir süre önce kapatılması beni üzmüştü. Şimdi de bu dergiyi yine internetten takip etmeye başladım. Ailem dergisinde tavsiyelerini çok dikkatle okuduğum Pedagog Adem Güneş’in de size katılması ayrıca beni mutlu etti. Yalnız beni üzen, bu dergideki yazıların tamamını internetten takip edememek oldu. Sizlerin her şeyden önce topluma ve kadınlara ulaşabilme arzusunda olduğunuzu biliyorum. Bundan cesaret alarak da bu uygulamayı değiştirmenizi, en azından belli bir süreden sonra yazıların tamamını yayınlamanızı ümit ediyorum.
Meshude Demirbaş

Kuracağım yuvada bu dergi önderim olacak

Hamd olsun ki sizin gibi güzel kardeşlerimiz sebebiyle böyle güzel paylaşımlara ulaşabiliyoruz. Sebep olandan da bu imkanı sağlayandan da Allah razı olsun. Ben İzmir’den Çağlayan. Açıkçası bizim buraya dergi çok geç geliyor. Ama yeni bir yol keşfettim; öncelikle internet üzerinden dergiyi okuyorum, sonra dergi geldiği zaman da onu alıyorum. Hem de dergiyi aldıktan sona çevremdeki arkadaşlara veriyorum, onlar da okuyor. Sakın ha, onlarda kaldığını düşünmeyin. Okuttuktan sonra geri alıyorum çünkü onlar benim çeyizim. Belki onlarda kalması güzel olurdu ama ben bu derginin içindeki güzellikleri tekrar tekrar okuyorum ve hayatımda uygulamaya çalışıyorum. Allahın izniyle kuracağım yuvada da bu dergi önderim olacak. Bu güzelliklerin devamını  büyük bir merakla ve heyecanla bekliyoruz. Allah bu dergideki harf adedince sevap yazsın amel defterinize.
Çağlayan Akan / İzmir

Eksik duvarlarımı sizinle tamamlamaya başladım

Ben, İmam Hatip Lisesi’ne gidiyorum. Ama evimde bazı duvarlarım eksik. Bu eksik duvarlarımı sizinle tamamlamaya başladım. Derginin bütün sayfalarını merak ve heyecanla okuyorum. Her bir sayfadan ayrı bir lezzet alıyorum. Bu ayki dergide (Kasım) Ayşenur ablanın yazısını çok beğendim. Gerçekten çok doğru şeyler yazmış. Ben de ikinci çocuk olduğum için aynı şeyleri ben de yaşadım. Benim için dua edin bu sene ÖSS’ye gireceğim. Kazanmayı en çok ilmimi tamamlamak için istiyorum. İnşallah derginize seneye de abone olurum da bilgi evimi tamamlayabilirim.
Sati Işık / Tokat-Zile 

Arkadaşıma sürpriz yapmak istiyorum

Sevgili Semerkand Aile… Siz bizim evimize ilk sayınızla beraber, bana doğum günü hediyesi olarak geldiniz, iyi ki de varsınız. Hoş geldiniz… İlk önce Semerkand ile tanıştık sonra da Mostar ve Semerkand Aile ile birlikte bu mutluluğumuz daha da büyüdü. Dergilerimizin her konusunda yeni bilgiler ediniyorum. Yazarlarımızdan okuyucularımıza, kalpten kalbe dua iletişiminde bulunduğumuzu düşünüyorum. Dua demişken, kasım sayısının ayının okuyucusu yazısını gördüğümde hemen yazan kişinin adına baktım. Benim de çok yakın arkadaşım ağustos ayında evlendi. İsmi İlknur Kavcı Girgin. O sandım, heyecanlandım. Sonra neden onu sevindiren ben olmayayım diye düşündüm. Ve kaleme sarılıp sevgimi satırlara dizdim. Gurbetlik çekmesin, sıla özlemi dinsin, dualarda buluşalım düşüncesiyle sizin aracılığınızla ona sevgimi göndermek istedim. Bunun içinde size bu mektubu yazdım.
Elvan Yıldırım / Aydın-Nazilli

Dergim geç geliyor

Almanya’daki dergi dağıtımında sorun olmuş. Kasım ayındayız ama benim elime ekim ayının dergisi yeni geçti. Derginin sadece ayda bir kere yayınlanması zaten az geliyordu, şimdi bir de beklemek üzüyor bizi. Semerkand görevlisi kardeşimiz beni görünce kaçar oldu. Bir ay hasret çekmek çokken şimdi daha da uzun beklemek ağır geliyor. Ama bu dergide okuduğum bir yazı beni çok mutlu etti ve heyecanlandırdı. “Gelişiniz Güle Güle, Gidişiniz Güle Güle” Kastamonulu olduğumdan herhalde, bu konu beni çok heyecanlandırdı.
Müzeyyen Kara / Almanya

“Pedagoğum” bölümü gerçekten bir ihtiyaçtı

Dergimizde her geçen gün karşılaştığımız yenilikler bizleri çok mutlu ediyor. Kasım ayı dergisinde karşılaştığım başka bir yenilik yeni bir köşe olan “Pedagoğum” bölümü gerçekten bir ihtiyaçtı bence. Aynı zamanda ilk defa karşılaştığım -Kıssadan Hisse sayfasındaki- siyah renk beni çok şaşırttı. Her an yeniliklerle ve sürprizlerle dolu dergimizin elbette eksiklikleri vardır. Fakat zamanla biliyorum ki bizlerin eleştirileri ile mükemmele doğru hızla ilerleyeceğiz. Ben de bir okuyucu olarak bunu kendime görev bilirim. Hemen hemen bütün yazarların e-posta adresi var fakat Dilaver hocamızın yok bazen aklımıza takılan şeyler olabiliyor hocamıza danışmak istiyoruz. Bu konuda da yardımcı olur iseniz sevinirim.
Elif Aydoğdu

Ayın “muhabbetli” okuyucusu
Rüyamda kendimi Semerkand binasında gördüm
Aynı babanın evladı olup aynı hizmetleri yaptığımız için çok mutluyum. Sizleri görmemişiz, ama gönüller sizinle beraberdir. Sizleri o kadar merak ettiğim için olsa gerek rüyamda Semerkand binasındayız ve ayrı ayrı binaları gezdiriyorlardı. Uyanınca büyük bir sevinç içerisindeydim sanki sizinle tanışmış gibiydim. Büyüklerin duası sizinle olsun inşallah
Dergi her ayki konu ihtiyacımıza göre hazırlanıyor. Tek kelimeyle mükemmel bir dergi. Okuyup da uygulayana ne güzel bir ilaç. Dört gözle derginin gelmesini bekliyor, dergiyi alınca “Hangi ihtiyacımız karşılanacak acaba?” diyoruz. Solmayan ve sürekli taze, canlı bir gül gibi gerçekten, kıymetini bilene... Semerkand Aile gönüllüleri olarak tebrik ediyor, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Gülcan Köse / Elazığ

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Sizden Gelenler
« Posted on: 24 Nisan 2024, 15:34:11 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sizden Gelenler rüya tabiri,Sizden Gelenler mekke canlı, Sizden Gelenler kabe canlı yayın, Sizden Gelenler Üç boyutlu kuran oku Sizden Gelenler kuran ı kerim, Sizden Gelenler peygamber kıssaları,Sizden Gelenler ilitam ders soruları, Sizden Gelenlerönlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes