> Forum > ๑۩۞۩๑ İslami İlimler Dunyası ๑۩۞۩๑ > Peygamberimiz (S.A.V) > Sizden Gelenler (Peygamber Efendimiz ) > Seni seviyorum ey Nebi
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Seni seviyorum ey Nebi  (Okunma Sayısı 536 defa)
10 Kasım 2010, 17:17:48
Sümeyye

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 29.261



Site
« : 10 Kasım 2010, 17:17:48 »



Seni Seviyorum Ey Nebi …




Seni Seviyorum Ey Nebi …

Bana sevgini bahşet Ey Fahri Kainat,Ey Alemlere Rahmet Nebi!

Sadece benim yüreğim değil,tüm yürekler senin sevgi yağmurlarına muhtaç Efendim! Küçük elleri büyük yürekleriyle,ebabiller gibi zulmün üstüne taş olup yağan,Filistinli çocuğun kalbine de yağdır sevgi yağmurunu sağanak sağanak..

Sadece inancını yaşamak,iffetin timsali örtüsüyle toplum sahnesine çıkmak istediği için,alay edilen,dışlanan ve yok edilmeye çalışılan Zeynep’lerin yüreğine de yağ ey Nebi!! Yağ ki;bu sevgi yağmurları onlara direnme gücü versin .Her türlü zulme rağmen ,sevgiyle ve güler yüzle bu kutlu dava yolunda yürüme azmi versin…. ZALİMLERİN YÜREĞİNE DE YAĞ EY NEBİ!!!!!!

Gerçi onların yürekleri taş,beyinleri taş,ruhları hep taş ama;Hz. Ömer’in ve Hz. Halit’in taşlaşmış gönüllerinde bile iman tohumlarını yeşerten Mevla’m, belki onlardan da yeni Ömer’ler yeni Halit’ler yeni Vahşi’ler çıkartır.Eğer hidayet nasipleri değilse,eğer iman tohumları yeşermeyecek kadar kalpleri taşlaşmışsa,onların üzerlerine azap olup yağ ey Nebi,tıpkı Bedir’de Ebu Cehil’lerin üzerine yağdığın gibi……

Bütün bunlardan sonra yine banagel! Şu günahkar,şu katı kalbime, sevgine muhtaç,aşkına susamış yüreğime gir Ya Muhammed!! Ay’ı böldüğün gibi yüreğimi de aşkınla ikiye böl! Bir tarafında EN BÜYÜK SEVGİLİ taht kursun en zirveye,bir tarafında sen kur saltanatını Ey Nazlı Sultan! İbrahim’in baltasını al eline ve kır yüreğimdeki bütünputları.Musa’nın elini getir yüreğime ve aydınlat yüreğimi. Musa’nın asasını vur gönlüme! Böl yürek denizimi ikiye ve EN BÜYÜK SEVGİLİ’ NİN sevgisiyle senin sevgin,el ele geçsin yüreğimin en derinine ve en zirvesine giden yoldan ve sonra kapansın yürek denizim, firavunî sevgiler boğulsun iman denizlerimin dalgalarında.

Gel yüreğime Ya MUHAMMED! Yüreğim;hicretinden önceki Medine gibi seni bekliyor.Yüreğime hicret et Ya MUHAMMED! Gel ve mescidini kur gönlüme..
Münafıklığı ve küfrü kov kalbimden..Ve iman devletini kur yüreğime…

Yüreğime Gel Ya MUHAMMED!

Misafirlerin en azizi,en güzeli! En mübareği ve en mukaddesi!
Misafirlerin gülü,en güler yüzlüsü,en güldüren yüzlüsü,güllerin kendisinden güzellik ve ilham aldığı,gül yüzlü ve gül yürekli Nebi!!!
Gel ve gülle donat kalbimi!
Gel ve nurunla doldur,gel ve sevginle kandır, gel ve aşkınla yandır yüreğimi!
Sensiz ana babasını kaybetmiş gözü yaşlı,kalbi yaralı bir yetimim ey Nebi!

Gel ve sevindir beni,okşa saçlarımı,al gönlümü.
Tut ki erken yitirdiğin Kasım’ınım, doyamadığın Abdullah’ınım.


Tut ki; canının goncası torunun Hüseyin’im.
Şefkatinle sar beni,muhabbetinle kuşat beni Ey Nebi…

Yüreğime gel ya Muhammed! Yüreğim şimdi Mescidi Aksa…
Filistinli çocuklar koşuyor yüreğimin bulvarlarında.. Kimisi babasını arıyor gözü yaşlı, kimisi oyun yerine taş atıyor zulmün beynine,kimisi küçük bedenine gelinlik yerine,damatlık yerine bombalar kuşanmış yürüyor küfrün kalbine.
Şehadetin gururu ve ay yüzlerinde…

Ve Ümmetin boynu bükük, ümmetin diz çökmüş yüreğimde.
Haydi! Yüreğime gel ey Nebi!
Cebrail’le,Burak’la gel!
Ve imanı yaralanmış,izzeti paralanmış,namusu ayaklar altına alınmış,her cephede yenik düşmüş ümmetinin yüreğini sevgi yağmurlarınla yıka ve çıkar miraca!!!!!
Ey Nebi!’’ Sevdiğinize sevginizi söyleyin’’buyuruyorsun.
İşte söylüyorum,işte haykırıyorum sana;

SENİ SEVİYORUM EY NEBİ…………………..


SENİ ÇOK SEVİYORUM!!!!!
VE EN BÜYÜK SEVGİLİ’ DEN
Önce O’nu ve sevgisini,sonra da seni ve sana kavuşmayı diliyorum…
Seni Seviyorum Efendim!


ALINTI




[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Seni seviyorum ey Nebi
« Posted on: 29 Mart 2024, 01:18:54 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Seni seviyorum ey Nebi rüya tabiri,Seni seviyorum ey Nebi mekke canlı, Seni seviyorum ey Nebi kabe canlı yayın, Seni seviyorum ey Nebi Üç boyutlu kuran oku Seni seviyorum ey Nebi kuran ı kerim, Seni seviyorum ey Nebi peygamber kıssaları,Seni seviyorum ey Nebi ilitam ders soruları, Seni seviyorum ey Nebi önlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes