> Forum > ๑۩۞۩๑ Güncel Haberler & Tarihden Başlıklar ๑۩۞۩๑ > Sınav Duyuruları > Ösym Sınav Duyurusu > 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme  (Okunma Sayısı 555 defa)
09 Aralık 2015, 18:31:23
Sefil
Yeni Üyeler
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 28.807


« : 09 Aralık 2015, 18:31:23 »



DUYURU
(4 Aralık 2015 )


2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca yapılan 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır.

Adaylar tercihlerini 4-11 Aralık 2015 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. ÖSYM internet adresinden (www.osym.gov.tr)  tercih gönderme işlemleri 11 Aralık 2015 günü, saat 23.59’da sona erecektir.

Bu amaçla hazırlanan 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzunda, İlköğretim/ortaokul/ilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer almaktadır. Adaylar, 2015/2 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme işlemleri için tercih yapacak adayların bu kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Adayların, bu kılavuzda yer alan kadroları tercih edebilmeleri için, 2014-EKPSS’ye girmiş veya 2014-Kura ile yerleştirme için başvuru yapmış olması gerekmektedir.

Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim düzeyi kadrolar için EKPSSP1 puanı, ön lisans düzeyi kadrolar için EKPSS P2 puanı, lisans düzeyi kadrolar için EKPSSP3 puanı ile tercihler kullanılacaktır.

İlköğretim/ortaokul/ilkokul düzeyi kadrolar için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 41 inci maddesinde öngörülen hükümler çerçevesinde tercihlere göre kura usulü ile yerleştirme yapılacaktır.

2014-EKPSS puanı veya 2014-Kura başvurusu ile herhangi bir kadroya Merkezimiz tarafından yerleştirilen adaylar (ataması yapılsın veya yapılmasın) bu kılavuzda yer alan kadroları tercih edemezler.

Mezun olunan eğitim düzeyi, program/alan/dal ile ilgili nitelik koşulunu karşılamadığınız bir kadroya tercihleriniz arasında yer vermeniz ve yerleştirilmeniz halinde ilgili kurum tarafından atamanızın yapılmayacağını göz önünde bulundurunuz. Mağduriyete uğramamanız için tercihlerinizi internetle ÖSYM’ye göndermeden önce tüm tercihlerinizin durumunuza uygun olduğundan mutlaka emin olunuz.

Adayların eğitim bilgileri, ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde adaya ait kayıt bilgilerinde yer almaktadır. Tercih işlemlerinde ve yerleştirmede Merkezimiz tarafından bu bilgiler kullanılacaktır. Adaylar ais.osym.gov.tr adresinden eğitimi bilgilerini kontrol edebilirler. Eğitim bilgilerinde eksiklik ve/veya hata olan adaylar, tercih yapmak istedikleri kadroların gerektirdiği eğitim bilgilerini, 4-11 Aralık 2015 tarihleri arasında resmî iş günlerinde ve resmî iş saatlerinde, ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinde ve ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri yetkisindeki Başvuru Merkezlerinde güncelleyebileceklerdir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme
« Posted on: 28 Mart 2024, 18:25:21 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme rüya tabiri,2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme mekke canlı, 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme kabe canlı yayın, 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Üç boyutlu kuran oku 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme kuran ı kerim, 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme peygamber kıssaları,2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme ilitam ders soruları, 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirmeönlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes