> Forum > ๑۩۞۩๑ Güncel Haberler & Tarihden Başlıklar ๑۩۞۩๑ > Sınav Duyuruları > Ösym Sınav Duyurusu > 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri  (Okunma Sayısı 1706 defa)
07 Kasım 2013, 17:27:34
Zehibe

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 31.681



Site
« : 07 Kasım 2013, 17:27:34 »



ALES'e girecekler dikkat!



Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sonbahar dönemi sınav giriş belgeleri bugün erişime açılacak.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 17 Kasım'da yapılacak ALES'e başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.
Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle bugün saat 14.00'ten ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinebilecek.

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak. Adayların, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraf olmasına özen göstermesi ve bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM'nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim, işaretin bulunmaması gerekiyor.

Sınava Giriş Belgesi'ni (fotoğraf görünür bir şekilde) yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacak.

Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları gerekiyor.

Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacak. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek.

Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları zorunlu olacak.

Nüfus cüzdanı, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er veya erbaşlar ile askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi (Bu özel durum, muvazzaf askerler için geçerli değil), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe veya Mavi Kartlar özel kimlik belgesi olarak kabul edilecek. Bunların dışındaki, sürücü belgesi, meslek kimlik kartları gibi diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli belgeler olarak kabul edilmeyecek.
Üzerinde soğuk damga, güncel bir fotoğraf veya TC kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecek. Bu belgelerini eksiksiz olarak yanında bulundurmayan bir aday, mazereti ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacak.

AA

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri
« Posted on: 19 Mart 2024, 10:36:45 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri rüya tabiri,2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri mekke canlı, 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri kabe canlı yayın, 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri Üç boyutlu kuran oku 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri kuran ı kerim, 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri peygamber kıssaları,2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleri ilitam ders soruları, 2013-ALES Sonbahar Dönemi Sınava Giriş Belgeleriönlisans arapça,
Logged
07 Kasım 2013, 19:27:55
Sefil
Yeni Üyeler
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 28.807


« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2013, 19:27:55 »

allah hayırlara vesile kılsın inşaallah tüm talebe kardeşlerime başarılar diliyorum .
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

07 Kasım 2013, 21:24:01
Zehibe

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 31.681



Site
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2013, 21:24:01 »

Kardeşlerim özellikle dualarınıza talibim çünkü bu sınav benim için çok önemli, hayırlısıyla formasyon alabilmeme vesile olur inş.
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

08 Kasım 2013, 00:08:15
Rüveyha
Forum Görevlisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 6.764


« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2013, 00:08:15 »

Reyyan kardeşim Rabbim yardımcın olsun..Her zoru, kolaylaştırsın sana ve girecek tüm kardeşlerime..Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşaAllah..
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes