๑۩۞۩๑ Güncel Haberler & Tarihden Başlıklar ๑۩۞۩๑ => Meb Sınav Duyurusu => Konuyu başlatan: Sefil üzerinde 27 Nisan 2016, 00:37:16



Konu Başlığı: 2016 Bursluluk Sınav Tarihi Değişti Mi?
Gönderen: Sefil üzerinde 27 Nisan 2016, 00:37:16
2016 Bursluluk Sınav Tarihi Değişti Mi?

Pybs Bursluluk sınavı olarak bilinen Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınav tarihi değişti. Peki Pybs sınavı ne zaman hangi tarihte yapılacaktır diye merak ediyorsanız detaylar haberimizde yer almaktadır.

Pybs Bursluluk sınavı olarak bilinen Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınav tarihi değişti. Peki Pybs sınavı ne zaman hangi tarihte yapılacaktır diye merak ediyorsanız detaylar haberimizde yer almaktadır. Öğrencilerin merakla beklediği sınavın günün ve bilgileri... Binlerce öğrencinin merakla beklediği Pbys sınavı yani Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavı tarihi değişti. Peki PYBS ne zaman yapılacak neden değişti işte detaylar ve bilgiler...

Öğrencilerin mayıs ayının sonunda beklediği Pybs bursluluk sınavı tarihleri değişti. Meb den yapılan açılamalarda bu yıl yapılacak olan bursluluk sınav tarihi öne alındı.

Açıköğretim lisesi, aöl meslek lisesi, açıköğretim ortaokulu 3. dönem sınav tarihleride değiştirildi ve 11-12 haziran tarihlerinde alındı. Ayrıca daha önce sınavlara giremeyen öğrenciler için ise ek sınav kararlaştırıldı.

PYBS TARİHİ NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından yapılan açıklamaya göre Pybs bursluluk sınavı 28 Mayıs 2016 tarihinden bir önceki tarih olan 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü yapılacaktır.

Salihlionline