๑۩۞۩๑ Güncel Haberler & Tarihden Başlıklar ๑۩۞۩๑ => ilimdunyasi.com Haberleri => Konuyu başlatan: Zehibe üzerinde 11 Temmuz 2011, 12:15:19



Konu Başlığı: Facebook kamera istekleri virüs olabilir!
Gönderen: Zehibe üzerinde 11 Temmuz 2011, 12:15:19
Facebook kamera istekleri virüs olabilir!

(http://www.risalehaber.com/images/news/78269.jpg)

Geçtiğimiz hafta tanıtılan Facebook, kameralı sohbet sistemi daha şimdiden siber korsanların eline düştü. İşte Facebook kameralı sohbette gelen tehlikeler.

Facebook‘un geçtiğimiz hafta içerisinde aktifleştirdiği kameralı sohbet sistemi daha şimdiden büyük ilgi gördü. Kısa sürede milyonlarca kullanıcının faydalandığı sistem hacker’ların da ilgi odağı.

Sistemin duyurulması üzerinden daha bir hafta geçmeden bu özelik sanal korsanların ağına düştü. Kameralı sohbeti aktif etmek için gerekli adımları bulamayan kullanıcıları hedefleyen, sanal korsanlar özel bir spam sistemi geliştirdi.

Duvarlarda otomatik olarak yayınlanan bu spam mesajda, kameralı sohbeti çalıştırmak için buraya tıklayın yazıyor. Bunu yaptığınız zaman, Facebook hesabınız ve şifreniz hacker’ların eline düşünüyor. Siz de istemeden olsa bu spam mesajı duvarınızda yayınlıyorsunuz.

Facebook kameralı sohbet duvardan çalışmıyor sadece sohbet bölümünde çalışıyor bu yüzden aksi şekilde gelen istekleri dikkate almayın.

ShiftDelete


Konu Başlığı: Ynt: Facebook kamera istekleri virüs olabilir!
Gönderen: Ekvan üzerinde 11 Temmuz 2011, 12:52:58
aaaaaaaaa facede kameralısohbetmi başladı ilk kez duydum
Allah razı olsun abla bizleri bilgilendirdiğiniz için....