๑۩۞۩๑ Güncel Haberler & Tarihden Başlıklar ๑۩۞۩๑ => ilimdunyasi.com Haberleri => Konuyu başlatan: Zehibe üzerinde 23 Haziran 2010, 03:15:09



Konu Başlığı: 6666 ayet ezberlerinde
Gönderen: Zehibe üzerinde 23 Haziran 2010, 03:15:09
(http://www.risalehaber.com/images/news/70083.jpg)


Üsküdar Müftülüğü'ne bağlı Ahmediye Kur'an Kursu öğrencilerinden 24 genç hafızlık eğitimini tamamladı



Üsküdar Müftülüğü'ne bağlı Ahmediye Kur'an Kursu öğrencilerinden 24 genç hafızlık eğitimini tamamladı. Genç hafızlar için Üsküdar Mihrimah Sultan Camii'nde Reisul Kura Mustafa Türkmen hocanın riyasetinde icazet merasimi yapıldı.

Hafızlık cemiyetine, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın değişik kademelerinde görev yapan din görevlileri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programda Üsküdar vaizi Dr. Mehmet Efendioğlu, "Günümüzde Kur'an Eğitimi ve Kur'an'a Karşı Sorumluluklarımız" konulu bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından ülke ve dünya genelinde yapılan hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmalarında dereceye giren hafızlar aşırlar okudu. Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Üsküdar Müftüsü Mehmet Gök, öğrencilere altın hediye etti. Reisul Kura Mustafa Türkmen Hoca ve Harun Bulut Hoca efendilerin duasının ardından Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan yemek ikramıyla Ahmediye Kur'an Kursu yöneticileri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yeni Şafak


Konu Başlığı: Ynt: 6666 ayet ezberlerinde
Gönderen: Salihalp üzerinde 23 Haziran 2010, 12:39:43
Maaşallah Barekallah...Subhan nazardan korusun,sayılarını çoğaltsın,amel etmeyi nasip etsin ve bizi de onlardan eylesin (amin)